Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Megasztár 5 vagy X-faktor? Miért?

Megasztár 5 vagy X-faktor? Miért?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 22:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
30%

x-fator! Sokkal jobbak az előadók és a zsűri!

De azért a Megasztárba is belenézek!

2010. szept. 28. 23:07
 2/17 anonim ***** válasza:
38%
x factor egyértelműen. bár az utóbbi adás rémes volt :S
2010. szept. 29. 00:57
 3/17 anonim ***** válasza:
53%
X-faktor. És miért? A Megasztár már semmit sem jelent a szemünkben, mióta lejáratták azt az öreg bácsit. Ez az egyik ok. A másik, egy ismerősöm "állítólag" továbbjutott az x-ben, bár még nem láttunk, és azt próbáljuk kifigyelni, mit énekelt.
2010. szept. 29. 07:34
 4/17 anonim ***** válasza:
70%

Na számomra teljesen érdekes ez a kérdés.

Nekem egyértelműen a Megasztár tetszik jobban.

Valahogy az X-Faktor nekem túl mű. Túl borongós, nem tudom pontosan megfogalmazni, de a Megasztár valahogy élettel telibb, színesebb, pörgősebb, egyszóval jobb. És fel nem fogom, hogy van akinek a másik tetszik jobban, az X nekem túl megrendezett. És a Keresztest nem bírom elviselni. Meg olyanokat engednek tovább, hogy botrány, pl a Bodnár Attilát, vagy a csávót, aki a Joe Cocker számot adta elő, az egy full idióta csávó.

Egyszóval nálam nem is kérdés, hogy a Megasztár.

2010. szept. 29. 11:07
 5/17 anonim ***** válasza:
Mindegyik egy rakás sz@r.
2010. szept. 30. 17:27
 6/17 anonim ***** válasza:

09-29 11:07

A Joe Cocker-ös csávó az nagyon is tud énekelni.Lehet hogy őgy néz ki mint egy gyagás mi itthon így is nevezzük persze jó értelemben:D de énekelni azt nagyon tud.

Más kérdés hogy más stílusban is tudna e boldogulni, de az a Joe Cocker-ös száma az nagyon jó volt.

2010. okt. 2. 22:13
 7/17 anonim ***** válasza:
Az a baj a megasztárt már tapasztaltuk mi lesz velük később... SEMMI 1-2 év és már sehol se hallunk róluk semmit mert kiderül hogy jók és 1-2 év múlva vissza állnak rendes melóba de az X-factornál ha megnyered kijutsz Angliába és lehet hogy ott kint csillan fel a szemük rájuk és abból már megtudnának élni.
2010. okt. 3. 11:01
 8/17 anonim válasza:
0%
sztem az x-factor 1000szer érdekesebb mint a megasztár meg modernebb iis :)
2010. okt. 3. 12:53
 9/17 anonim ***** válasza:
84%
Megasztár!
2010. okt. 3. 17:39
 10/17 anonim ***** válasza:
7%
Megasztárban megint vagy egy 11 éves gyerek, ugyanaz fog vele is történni, mint az igen rövid ideig sztárolt Lüszivel. Anika is most szerepel, ahelyett, hogy iskolába járna, aztán a nagy csalódás: senki sem törődik vele. A többiek? Egy évig tündökölnek, aztán eltűnnek. X-faktorban sokkal jobbak az esélyeik, pl. Angliában is felléphetnek.
2010. okt. 3. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!