Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak szerintem romlott hatalma...

Csak szerintem romlott hatalmasat a tévécsatornák színvonala az elmúlt 5-10 évben?

Figyelt kérdés

régbben azért mindig találtam mit nézni, de már az összes csatornán 10 percenként van 5 perc reklám, csomószor játszott filmeket és sorozatokat ismételgetnek körbe-körbe és új tartalom szinte csak ilyen magyar gyártású gagyi sorozatok és x faktor féle béna showműsorok vannak?

a természetcsatornákon meg semmi tudományos műsor, természetfilm nincs csak a trashrealityk

2022. nov. 7. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez már a lineáris tévézés alkonya, a nyugdíjas és felső középkorú korosztályon kívül lényegében nem is szinte nézi senki (néhány nagyobb szabású showműsoron kívül), így nem is raknak bele annyi pénzt és minőséget, mert nem hozza vissza a befektetést.
2022. nov. 7. 20:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én már 10 éve is úgy éreztem, hogy silány a TV színvonala. Azóta csak romlott a helyzet.
2022. nov. 7. 21:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Rossz csatornákat nézel.

Viasat History, NatGeo, BBC Earth, Spektrum -ezeken azért még találni normális dokufilmeket.

2022. nov. 9. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!