Az RTL vezetősége milyen indokkal engedhette át a magyaroknak a németektől a jelző nélküli sima RTL csatorna nevet?
Mint a DESPAR?
Lehetett volna DERTL.
Der die das.😄
Nem tudom mire fel a kiakadás?
Ez egy tény, hogy így döntöttek! 😄
Az RTL Klub már sima RTL, és a német RTL már RTL DE.
Csak azt nem értem mi okból lett most pont a magyar a sima? 😄
Ha úgy vesszük lehetett volna ennek fényében RTL HU is a magyar, nemigaz? 😄
A német RTL nem lett RTL DE csak a magyar ÁSZF-ekben különböztetik meg így, a csatornán nyoma sincs ennek.
A horvát RTL indulásától a német tavalyi arculatváltásáig kb. ugyanazt a logót használta. Ily módon a klasszikus német RTL logó manapság Horvátországban van használatban úgy, hogy az ottani RTL csatornák már nem is tartoznak az RTL-hez, a nálunk a Yettel tulajdonosa a cseh PPF / CME működteti a csatornákat nyár eleje óta.
Ja igen most már megvan nekem is, már értem! 😄
Csak a bejelentés, a digitális felületen a DE-végződésre a névváltás, és a magyar RTL nemrég történt "névváltoztatása" miatt úgy tűnt, "mintha" átadták volna a sima RTL nevet! De akkor nyilvánvalóan nem ez történt!
Illetve akkor nem is olyan "nagy érték" (nekik) a sima RTL csatorna név, hogy csak egyetlen egy legyen belőle, és simán eladják akkor azt több országban is?! 🤔
Először is javaslom neked, hogy vedd elő a magyar értelmező kéziszótárat, mert ha nem látnád, azt írtam, hogy már értem miről van szó! 😄
Te Állj már le ezzel az erőszakos hangnemmel!
És ne utasítgasd a másikat, nem vagy te parancsnok! 😄
Az egyedül az én dolgom miről milyen kérdést írok ki.
Arra kérlek, hogy nyugodj meg és ha nem tudsz semmi hasznosat írni a kérdéshez, akkor inkább legközelebb ne is válaszolj, és az erőszakos hangnemet legközelebb mellőzd. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!