Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az RTL vezetősége milyen...

Az RTL vezetősége milyen indokkal engedhette át a magyaroknak a németektől a jelző nélküli sima RTL csatorna nevet?

Figyelt kérdés
Aminek eredményeképpen az RTL Klubból sima RTL lett, és a sima német RTL-ből pedig RTL DE lett.

2022. nov. 5. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

Mint a DESPAR?

Lehetett volna DERTL.

Der die das.😄

2022. nov. 5. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Úr isten... 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
2022. nov. 5. 23:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom mire fel a kiakadás?

Ez egy tény, hogy így döntöttek! 😄

Az RTL Klub már sima RTL, és a német RTL már RTL DE.

Csak azt nem értem mi okból lett most pont a magyar a sima? 😄

Ha úgy vesszük lehetett volna ennek fényében RTL HU is a magyar, nemigaz? 😄

2022. nov. 6. 00:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A német RTL nem lett RTL DE csak a magyar ÁSZF-ekben különböztetik meg így, a csatornán nyoma sincs ennek.

A horvát RTL indulásától a német tavalyi arculatváltásáig kb. ugyanazt a logót használta. Ily módon a klasszikus német RTL logó manapság Horvátországban van használatban úgy, hogy az ottani RTL csatornák már nem is tartoznak az RTL-hez, a nálunk a Yettel tulajdonosa a cseh PPF / CME működteti a csatornákat nyár eleje óta.

2022. nov. 6. 22:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Ja igen most már megvan nekem is, már értem! 😄

Csak a bejelentés, a digitális felületen a DE-végződésre a névváltás, és a magyar RTL nemrég történt "névváltoztatása" miatt úgy tűnt, "mintha" átadták volna a sima RTL nevet! De akkor nyilvánvalóan nem ez történt!

Illetve akkor nem is olyan "nagy érték" (nekik) a sima RTL csatorna név, hogy csak egyetlen egy legyen belőle, és simán eladják akkor azt több országban is?! 🤔

2022. nov. 7. 01:07
 6/7 anonim ***** válasza:
25%
Nem adják el. Át sem. Állj már le...
2022. nov. 7. 17:14
 7/7 A kérdező kommentje:

Először is javaslom neked, hogy vedd elő a magyar értelmező kéziszótárat, mert ha nem látnád, azt írtam, hogy már értem miről van szó! 😄

Te Állj már le ezzel az erőszakos hangnemmel!

És ne utasítgasd a másikat, nem vagy te parancsnok! 😄

Az egyedül az én dolgom miről milyen kérdést írok ki.

Arra kérlek, hogy nyugodj meg és ha nem tudsz semmi hasznosat írni a kérdéshez, akkor inkább legközelebb ne is válaszolj, és az erőszakos hangnemet legközelebb mellőzd. 🙂

2022. nov. 11. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!