Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kinek szurkoltok az X-Faktorban?

Kinek szurkoltok az X-Faktorban?

Figyelt kérdés

Én Helfy Alexának és Kiss Kevinnek

Szerintetek ki fog ma kiesni az élő showban?

2022. nov. 5. 17:42
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
senkinek. nem nézem.
2022. nov. 5. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Kevin
2022. nov. 6. 09:27
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Sólyom Berninek. Ő az egyetlen, aki ott ér valamit. Az az Alexa számomra nagyon taszító. A Kevin meg csak egy egyszerű roma gyerek, semmi extra. Ez természetesen csak a magánvéleményem.
2022. nov. 6. 11:12
 4/8 anonim válasza:
63%
Én Enikőnek szurkoltam, nagyon tehetséges, sajnálom hogy kiesett😞
2022. nov. 6. 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Sólyom Berninek, mivel őt tartom egyedül tehetségesnek és egyedinek.

Alexa számomra unalmas, nem azért mert plus size, hanem mert nincs jó hangja.

Kevin csak egy roma srác, semmi extra, ilyen is kell, hogy nézzék a romák a műsort.

Lucának meg apuci lefizette az RTL-t, szóval gyanús, hogy ő fog nyerni. (Gondolom Bodrogi familia nem tett le elég pénzt, azért esett ki a kis tehetségtelen Enikő.)

2022. nov. 6. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Berninek drukkolok. Viszont az nagyon csúnya volt Gáspár Lacitól, hogy múltkor lefikázta, csakhogy az ő beképzelt Lucája biztonságban legyen. Pedig Berni 17 évesen egyedül sokkal tehetségesebb, mint Laci és az ő Lucája együtt.
2022. nov. 9. 09:05
 7/8 anonim ***** válasza:
7%
Kevin fog nyerni, pedig szerintem ő a legunalmasabb. Minden zenéje egyforma, a feldolgozások meg katasztrofálisak. Nem értem mit hájpolnak rajta ennyit. Alexa fog ma kiesni.. Paulina elrontotta neki... ilyen testtel persze, hogy nem ugrál összevissza, levegőt se kapna, nyilván nem érezte jól magát így lehuzta nagyon, aztán hogy megint leszólták nyílván a kövi dal sem sikerült jól. Sajnàlom én neki szurkolok, de ez ma tuti kiesés neki :'(
2022. nov. 12. 22:38
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Senkinek, nem nézek ilyen szarokat
2022. nov. 14. 00:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!