Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Celeb vagyok ments ki innenbe,...

Celeb vagyok ments ki innenbe,birjatok a Diat?

Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 23:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Utalom
2022. nov. 2. 07:25
 2/13 A kérdező kommentje:
En elejebe neki szurkoltam,de kiabranduto egy no szemrly
2022. nov. 2. 08:25
 3/13 A kérdező kommentje:
*szemely
2022. nov. 2. 08:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én már az elején se kedveltem, de mostanra teljesen megutáltam.

Iszonyat flegma, mindenkit lenéz, amióta megműtette a melleit folyton a kirakatba teszi őket. Nagyon el van szállva magától. Nagyon szidják Facebookon is, alig várják már hogy kiessen a játékból 🤣

2022. nov. 2. 17:51
 5/13 A kérdező kommentje:
Enis nagyon remelem,hogy ma hazahuz a picsaba
2022. nov. 2. 19:25
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Ma kitették, a földbuta Mercit is ő rángatta bele a csoki lopásába. Mercike aranyos, kedves, de mindent szó szerint vesz, rettenetesen buta, de nem rosszindulatú. Ez a Dia meg az.
2022. nov. 3. 00:16
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen,pont igy lattam enis,elejeben pont a Mercit nem birtam,mert annyira buta,de megmutatta,h jo szivu,a Dia meg rosszindulatu. A lopaskor ahogy bearulta bofan koptem volna. Meg a medalos ugy is durva volt,nallam akkor asta el magat
2022. nov. 3. 01:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem. Eddig se bírtam. Most meg ledöbbentem, hogy micsoda egy rusnyaság, ha nincs kikerázva.
2022. nov. 3. 03:45
 9/13 anonim ***** válasza:

Amugy igen, tenyleg, en is azt neztem h milyen csúnya smink nelkul.

A melle meg nemtom de sztem nem valami jol sikerult, az egyik kepen latszik h egy horpadas van a mellkasan. Meg a bimbik is tok lent vannak…

Nekem is az van, tehat nem irigy vagyok v ilyesmi, csak értek hozza, feltunt.

2022. nov. 3. 05:00
 10/13 Cater ***** válasza:
58%
Nem, mert az ilyen műsorok nézése agykárosodást okoz! Nálunk a Tv kivágja van biztosítékot már akkoris ha valaki véletlenül ilyen hitvány műsorra kapcsol.
2022. nov. 3. 05:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!