Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Pontos idős néni báb rajzfilm....

Pontos idős néni báb rajzfilm. Emlékszik rá valaki?

Figyelt kérdés

Nekünk VHS-en volt fölvéve. Néhány perces bábjáték. Elég horror stílusban, gyerek fejjel legalábbis ijesztő volt, de mindenki szerint a családban. Arról szólt, hogy egy szekrényben (nehogy kinyisd!) élt ez a randa báb, aki a pontos idős néni volt, akit föl lehetett hívni telefonon. Voltak neki az órái, akiket ostorral és pisztollyal(!) fegyelmezett. Mindig mondta a narrátor: felkapta a pisztolyt, felkapta az ostort, és várt...

Tudja valaki mi volt ennek a címe, ill. készítője? Elérhető még ma valahol a felvétel?

#rajzfilm #mese #bábjáték #pontos idős néni
2022. okt. 29. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szekrénymesék, 11. rész (A pontos idő néni):

[link]

Sajnos a neten tudtommal csak egy epizód elérhető (A királyi pár). Ha esetleg megtalálod a többit, akkor engem is érdekelne. Előre is köszi.

2022. okt. 30. 06:09
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Ha találok valamit írok.

2022. okt. 30. 11:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Na, megnéztem A királyi pár-t a Youtube-on. Kösz, hogy felhívtad rá a figyelmem. Durvább mint egy atomcsapás b... Pszicho-horror. Nagyon szomorú volt. De egy mestermű maga az alkotás! Most már meg kell, hogy szerezzem valahogy az egész sorozatot. Mazochizmusnak tökéletes XD. Meg remekmű a maga műfajában. Nem tudom hogy hogy nem ismertebb. Ezt mindenkinek látnia kell!

Ha a neten nem elérhető, talán érdemes lenne valahogy felvenni a kapcsolatot a kiadóval, készítőkkel. Én akár fizetnék is érte. Erre nem gondoltál te vagy valaki aki ezt olvassa és szintén érdekli ez a sorozat?

2022. okt. 30. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meghalt az illető, aki csinálta (Varga Csaba), és még valószínűleg ő osztotta meg az egyetlen elérhető epizódot.

Én egyéb filmeket/sorozatokat is keresek évek óta, amik nálam a listán jóval előbb szerepelnek.

2022. okt. 30. 20:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Hmmmm.... Szerintem nem lehetséges, hogy ezek a régi magyar műalkotások örökre elvesztek volna. Valami archívumban még meg kell lenniük, max. nem mindenki számára publikusak.
2022. okt. 30. 21:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Az MTV-archívumban általában megvannak, de hivatalosan csak érintetteknek (készítő, szereplő stb.) adják ki az anyagokat. Egyéb úton megszerezni ezeket irreálisan sok pénzbe kerülne (már amennyiben pult alatt nem megy).

2022. okt. 30. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!