Pontos idős néni báb rajzfilm. Emlékszik rá valaki?
Nekünk VHS-en volt fölvéve. Néhány perces bábjáték. Elég horror stílusban, gyerek fejjel legalábbis ijesztő volt, de mindenki szerint a családban. Arról szólt, hogy egy szekrényben (nehogy kinyisd!) élt ez a randa báb, aki a pontos idős néni volt, akit föl lehetett hívni telefonon. Voltak neki az órái, akiket ostorral és pisztollyal(!) fegyelmezett. Mindig mondta a narrátor: felkapta a pisztolyt, felkapta az ostort, és várt...
Tudja valaki mi volt ennek a címe, ill. készítője? Elérhető még ma valahol a felvétel?
Szekrénymesék, 11. rész (A pontos idő néni):
Sajnos a neten tudtommal csak egy epizód elérhető (A királyi pár). Ha esetleg megtalálod a többit, akkor engem is érdekelne. Előre is köszi.
Köszönöm szépen! :)
Ha találok valamit írok.
Na, megnéztem A királyi pár-t a Youtube-on. Kösz, hogy felhívtad rá a figyelmem. Durvább mint egy atomcsapás b... Pszicho-horror. Nagyon szomorú volt. De egy mestermű maga az alkotás! Most már meg kell, hogy szerezzem valahogy az egész sorozatot. Mazochizmusnak tökéletes XD. Meg remekmű a maga műfajában. Nem tudom hogy hogy nem ismertebb. Ezt mindenkinek látnia kell!
Ha a neten nem elérhető, talán érdemes lenne valahogy felvenni a kapcsolatot a kiadóval, készítőkkel. Én akár fizetnék is érte. Erre nem gondoltál te vagy valaki aki ezt olvassa és szintén érdekli ez a sorozat?
Szerintem meghalt az illető, aki csinálta (Varga Csaba), és még valószínűleg ő osztotta meg az egyetlen elérhető epizódot.
Én egyéb filmeket/sorozatokat is keresek évek óta, amik nálam a listán jóval előbb szerepelnek.
Az MTV-archívumban általában megvannak, de hivatalosan csak érintetteknek (készítő, szereplő stb.) adják ki az anyagokat. Egyéb úton megszerezni ezeket irreálisan sok pénzbe kerülne (már amennyiben pult alatt nem megy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!