Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kinek hogy tetszik az RTL új...

Kinek hogy tetszik az RTL új neve?

Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Eddig is csak RTL-nek hívtam szóval szerintem észre sem fogom venni a vcáltozást.
2022. okt. 23. 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
miért, mi az új neve?
2022. okt. 23. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:
63%

Az RTL-t eddig is RTL-nek hívták, az hogy leszedték a klubot a végéről szinte semmit sem változtat rajta.

Én nem is nevezném új névnek...

2022. okt. 23. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
41%
Én reteknek hívtam eddig is, vagyis tíz évvel ezelőttig, utoljára akkor néztem.
2022. okt. 27. 00:36
 5/6 anonim ***** válasza:
57%

Osztom a véleményt, eddig is RTL-nek hívtam, semmi nem változik.

12 évig az MTV-ben dolgoztam, majd az RTL-nél. De be kell vallanom, nemigen néztem / nézek itthon tévéműsorokat, ahogy a legtöbb kolléga sem. ;-) Én elsősorban a filmeket kedvelem és még néhány filmsorozatot. VHS, DVD, Blu-ray, netes letöltések, majd mióta léteznek film stream szolgáltatások többnyire azokat nézzük itthon.

Tévéműsorokból az ismeretterjesztő, mese csatornákat néztük / nézzük leginkább. Családunkban régifajta tévénézés legnagyobb nézői a 60, de még inkább a 70 év felettiek. Ők mindent elhisznek, amit a tévében látnak, hiszen, ha ott mondják, akkor az biztos igaz. :-o

2022. okt. 30. 13:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tetszik, nekem akkor is RTL Klub marad
júl. 29. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!