Te jó ég! Van aki néz ilyen szemetet? Jól mondják amíg lószar van, veréb is van..
2022. okt. 11. 00:32
2/9 A kérdező kommentje:
Ha nem nézed honnan tudod, hogy szemét? Most ugye jobb, hogy a magaskultúra parnasszusára hallucináltad magad? :D
2022. okt. 11. 09:41
3/9 anonim válasza:
Igazából Győzikéék hozzák a formájukat nélkülük nem lenne ilyen vicces a műsor. Eddig Csekkáék elég gyengén szerepelnek szóval ők az új Cseke Katinkáék :D Moh-ék lesznek a vitások eddig olyanok amilyenek voltak annó Kulcsár Edináék ebben a műsorban. A Valmaros srácok is jó fejek eddig. Szóval nekem eddig a kedvenceim Győziék, Maricsék és Moh-ék. Kíváncsi leszek a celeb vagyok ments ki innenre is az majd 17-től indul.
2022. okt. 11. 19:55
4/9 anonim válasza:
Honnan tudom, hpgy szemét? Nem nézem, nem alacsonyodok le arra a szintre, de sajnos a reklámozását állandóan nyomják az ember képébe, és nekem ennyi bőven is elég belőle. Sajnos amíg vannak gyenge gondolkodásuak akiknek ez a szint tökéletes addig mindig fogják ezeket a szemeteket sugározni.
2022. okt. 11. 23:03
5/9 anonim válasza:
#4 De akkor minek írtál választ, ha nem akarsz lealacsonyodni erre a szintre?
Én meg azt mondom, hogy inkább legyen egy ilyen műsor, mint egy századik való világ. Érdekes helyszínek, kultúrák, emberek és népszokások bemutatása az adott régióban. Talán eléri azt a műsor, hogy az átlagos ember aki nem néz állandóan dokumentumfilmeket, kicsit megismeri a világnak egy másik szegletét, sőt talán azt is eléri, hogy egyszer elutazon oda. Nyilván a versenyzők viselkedése sokaknak antipatikus, ezért megértem ha nem tudja nézni.
2022. okt. 12. 17:18
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi 3-as és 5-ös az értelmes válaszokat. Nem tom emlékeztek-e az Amazing Race nevű műsorra a 2000-res évek elejéről. Az is ilyesmi volt. Nekem egyelőre nincs kedvenc csapatom, a műsort a formátuma miatt nézem, nem a celebekért.
2022. okt. 12. 17:56
7/9 anonim válasza:
Nézem de a helyszín nem tetszik,az első 2 évad adta át igazán azt az ázsiai hangulatot. Amúgy azt értékelem,hogy végre nincs olyan alak,akitől falra mászok és agybajt kapok,mint pl. a katinka volt,vagy a sírós gréta. Max az ernő nem szimpi,de nem olyan szinten
2022. okt. 19. 13:33
8/9 A kérdező kommentje:
7-es, nekem kifejezetten bejön a helyszín, szerintem Te távol-keletre gondolhattál, pedig az arab világ jó nagy része is Ázsiában van.
2022. okt. 19. 14:44
9/9 anonim válasza:
1es miert szemet? csak azert szidod mert divat alapbol szidni a Gyoziket meg a celebeket. Ha van karaktere akkor jo celeb. En azert nezem mert erdekel hogy ki kivel jon ki, hogy reagal erdekes volt az 1.ben pl milyen csunyan beszeltek egymassal a stresszben 3 páros. Elfelejtettek viselkednia kameranak:D Es erdekes az utazos resze is szerintem tok kreativ ez a musor.
en a Maricsot birom mert nem nyavalyog, deru. a Gyozikek neha aranyosak, a Csekkaek meg tudnak magukon nevetni. a Gyozi Fanni foloslegesen hisztizik neha de szerintem mondtak nekik hogy csinaljak mert valakinek balhezni is kell nem lehet minden hepi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!