Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az X-Faktorban Peti mentorháza...

Az X-Faktorban Peti mentorházas csapata szerintetek is nagyon béna lett?

Figyelt kérdés
Szerintem mióta van székes feladat, most sikerült a leggázabb csapatot összeállítania. 2 gyereket csak megsajnált mert valami betegek, de a többiek se igazán tudnak énekelni. Nagyon kínos hogy Ghost meg nem tudom ki is szinte bekerültek. Ez a Peti teljesen idióta.

2022. okt. 10. 06:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen Puskás Peti megint hozza a formáját szokás szerint nem vesz komolyan semmit és lehet ez nem is az ő hibája csak ezt a szerepet osztották rá. A jókat elküldte a rosszak, meg bent maradtak, de ez megy a sztárban sztár leszekben is csak ott Pápai Jocira maradt ez a szerep. Vagy be kellene már fejezni ezt a műsort mert úgy sem lesz komolyabb vagy pedig le kellene már váltani a régebbi mentorokat. Byealex úgy ahogy komolyan veszi, Gáspár Laci beszédéből nem értek semmit úgy hadar, Herceg Erika Hisztis Mirtill 2, Puskás Peti meg...mindegy lenne ha valaki a közönségből zsűrizne, mert kb olyan szintű az ő mentorsága. Puzsér Robit megnézném zsűriként, a csillag születikben is nagy szám volt mindig a mondókája :D
2022. okt. 10. 12:11
 2/3 anonim válasza:
25%

Szerintem jelenleg az X-faktor a mélyrepülését éli. A "tizedikjubileumiikszfaktor" tavaly rettentő alacsony minőségű volt - egyszerűen nem volt hallgatható előadó már az élő show-ban sem, de ez az idei is eléggé közelít hozzá.

Parallel nézem a Sztárban szárt, minőségi ugrás van a két műsor között. Jó, a mentorok ripacsok, de az énekesek azért képesk jól előadni, képesek tisztán énekelni míg az X-ben az agyon dícsért Bodrogi unoka is rettentő hamisan dalolt akkor is, mikor az Erika a könnyeit szipogta vissza miatta. (mély hangokat nagyon nemtalálta el -túl mély volt számára)

Na mindegy, szó mi szó az idei X sem lesz nagy durranás,akármilyen Peti csapata...a másik három is harmatos versenyzőket szedett össze. Aztán majd meglátjuk mi kerekedik ki belőle, lehet hogy fel tudnak nőni a feladathoz.

2022. okt. 10. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak azt nem tudom, az az angolul beszélő fekete srác mi a csudát keres a Puskás Peti csapatában? A másik három még csak-csak, volt közte jó énekes is, de ez??? Azért, mert valakinek nehéz élete van , de hamisan énekel, vagy mert a Bodrogi unokája, azért bekerül???? Ez az X-FAktor egy megszerkesztett pocsék műsor, ahol a rosszak és hamisan éneklők vagy reppelők győznek! Nézze az egybites közönség.
2022. okt. 10. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!