Hogy tetszik a nyerő páros idei évada? Elégedettek vagytok a szereplő válogatással?
#2:
Nem megsértődni kéne, hanem normális, igényes műsorokra adni a pénzt, nem ilyen értelmetlen szarokra. Most komolyan, mi a frász értelme van annak, hogy egy rakás idióta barom celeb össze-vissza üvöltözik meg visítozik mindenféle szánalmasan gyerekes szituációban, de úgy, hogy még egy frissen herélt malac hangja is élvezhetőbb annál? Ezt te igényességnek mered nevezni?
Nem sértődtem meg, egyszerűen csak olyan stílusban adtam választ, ahogy az első válaszoló tette. Igényesnek sem neveztem a műsort, nem tudom, észrevetted-e, hogy milyen topikban vagyunk: tévéműsorok, ebből szerintem igényeset nem gyártanak manapság (van külön szekció a sorozatoknak). (Mellesleg olyan felületen nézem, ahol ők ebből nem kapnak pénzt, ha úgy értetted, hogy "igényes műsorokra adni pénzt", mert nyilván nem én finanszírozom ezeket.)
Hiába fáj neked, nektek (?), hogy emberek ezeket a műsorokat tudják élvezni, mégis így van, különben nem készítenék el őket. Engem nem zavar, ha valaki nem nézi, nekem nem fáj, nem akarom meggyőzni arról, hogy engem ez miért szórakoztat, vagy kapcsol ki. Kell egy érettség ahhoz, hogy elfogadjuk, hogy mások vagyunk, és csak azért, mert valakinek valami tetszik ami nekem nem, azt még nem kell elküldeni a búspicsába, vagy megváltoztatni, hanem el lehet fogadni, vagy egyszerűen csak tovább lehet lépni ezen.
Még csak 3 részt láttam, szóval nem tudom mennyire releváns így a válaszom, de eddig közel mondanám magam az elégedettséghez. Egyedül Csilla párja az, aki kisebb ellenszenvet váltott ki belőlem, a többiekkel ilyen nem volt.
Kíváncsi vagyok a folytatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!