Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy tetszik a nyerő páros...

Hogy tetszik a nyerő páros idei évada? Elégedettek vagytok a szereplő válogatással?

Figyelt kérdés
2022. szept. 21. 17:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
1%
Milyen megkeseredett élete van már annak, aki önszántából ilyeneket néz?
2022. szept. 21. 18:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Milyen megkeseredett élete lehet annak, aki nem tud elmenni egy gyakoris kérdés mellett anélkül, hogy ne próbálna megbántani valakit?
2022. szept. 21. 22:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én elégedett vagyok
2022. szept. 22. 07:56
 4/11 anonim ***** válasza:
9%

#2:

Nem megsértődni kéne, hanem normális, igényes műsorokra adni a pénzt, nem ilyen értelmetlen szarokra. Most komolyan, mi a frász értelme van annak, hogy egy rakás idióta barom celeb össze-vissza üvöltözik meg visítozik mindenféle szánalmasan gyerekes szituációban, de úgy, hogy még egy frissen herélt malac hangja is élvezhetőbb annál? Ezt te igényességnek mered nevezni?

2022. szept. 22. 11:57
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem sértődtem meg, egyszerűen csak olyan stílusban adtam választ, ahogy az első válaszoló tette. Igényesnek sem neveztem a műsort, nem tudom, észrevetted-e, hogy milyen topikban vagyunk: tévéműsorok, ebből szerintem igényeset nem gyártanak manapság (van külön szekció a sorozatoknak). (Mellesleg olyan felületen nézem, ahol ők ebből nem kapnak pénzt, ha úgy értetted, hogy "igényes műsorokra adni pénzt", mert nyilván nem én finanszírozom ezeket.)

Hiába fáj neked, nektek (?), hogy emberek ezeket a műsorokat tudják élvezni, mégis így van, különben nem készítenék el őket. Engem nem zavar, ha valaki nem nézi, nekem nem fáj, nem akarom meggyőzni arról, hogy engem ez miért szórakoztat, vagy kapcsol ki. Kell egy érettség ahhoz, hogy elfogadjuk, hogy mások vagyunk, és csak azért, mert valakinek valami tetszik ami nekem nem, azt még nem kell elküldeni a búspicsába, vagy megváltoztatni, hanem el lehet fogadni, vagy egyszerűen csak tovább lehet lépni ezen.

2022. szept. 22. 12:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából elégedett vagyok. De csak mostantól kezdenek majd bent konfliktusok lenni, durvulni a játék, ha lehet hinni a tegnapi előzetesnek.
2022. szept. 24. 09:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Még csak 3 részt láttam, szóval nem tudom mennyire releváns így a válaszom, de eddig közel mondanám magam az elégedettséghez. Egyedül Csilla párja az, aki kisebb ellenszenvet váltott ki belőlem, a többiekkel ilyen nem volt.

Kíváncsi vagyok a folytatásra.

2022. szept. 25. 21:23
 8/11 A kérdező kommentje:
Egyébként ahogy nézem ezt az évadot, már nekem is rendben a szereplőválogatás. Nincs is olyan, aki kifejezetten unszimpatikus lenne egyébként.
2022. szept. 26. 11:46
 9/11 anonim válasza:
Hát én nem láttam az összes régebbi évadot ( láttam azt amiben a Vasvári Vivi volt meg azt az évadot amiben a Kulcsár Edina). Alapból jó ideig egyáltalán nem néztem ilyesmit, de mióta itthon vagyok az egy éves kislányommal azóta szoktam. Most ez az évad nekem igazából tetszik. Szimpatikus párok vannak benne számomra. Főleg nekem a Pameláék és a Csilláék . De aranyos párok vannak benne, legalábbis szerintem. Két pár volt akivel nem igazán szimpatizálok, méghozzá az Enikőék és a Beáék. Az Enikő cuki, de a párja olyan kis sunyi. Nekem a Bea annyira sok, annyira nagyon beképzeltnek és butának tartom. Látszik hogy még a pasija is forgatja sokszor a szemét mikor beszél. Ami azért elég vissza taszító dolog a pároddal szemben. Viszont tényleg ahogy a Bea személyisége lejön ebben a játékban az szerintem egy idő után mindenkinek sok lenne. Ész osztásnál nem állt sorba az biztos.. Mint aki álom világban él.Szép nő( nekem semmi extra, vannak nála milliószor szebb nők a világon ) de szerintem nem ő az egyetlen szép nő az évadban. Úgyhogy eléggé el van szállva magától. Ezt nem irigységből mondom hanem én így látom. Mindenkinek más a szép ebből is látszik.
2022. szept. 28. 01:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám, hogy örülök, Betti+Patrik, Vera+Ricsi párosokon kívül egyik pár se szimpatikus. És ugye ebből is már csak 1 pár van bent:(
2022. szept. 28. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!