Megasztár 5. jegyeket honnan tudnék szerezni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 23:45
1/7 anonim válasza:
Mármint élő közönség?
Elárulom neked hogy a közönség fizette statiszták!
Vagyis azért kapják pénzt hogy a szervezők jelzésére tapsoljanak,éljenezzenek,"húúúúzanak",stb!
Így van ez a Mónika,Balázs,Joshi show-ba vagy Xfactorba és minden ilyen show műsorba!
2/7 anonim válasza:
Off.: Ez engem is érdekelne. Eddig azt hallottam, hogy csak családtagok, ismerősök juthatnak be, meg hogy csak nyerni lehet a jegyeket és venni nem. Elég gáz ha tényleg így van és a rajongók nem lehetnek ott. :/ De hátha változtatnak ezen a dolgon. Ha megtudsz vmit írjál már ide légyszi. :)
3/7 anonim válasza:
szerintem rajongók is vannak mert olvastam hogy azt nyilatkozták a megások hogy jól esik nekik hogy az adás után a rajongók odamennek hozzájuk autogramm meg stb. szal nemtom én is elmennék szívesen :D
4/7 A kérdező kommentje:
még énsem hallottam semmit:/:/
pedig mekkora lennemár elmenni pár bnőővel*-* tiis irjatokmár ha tudtok vmit lécci:D
2010. okt. 15. 15:37
5/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem fizetett statisztákat raknak be, mint közönség. Én például a legutóbbi adáson voltam (október 15.) és voltak egy csomóan, és tele volt a studió emberekkel, akik rokonok, meg jegyet nyertek, meg ilyenek. Egy nőtől hallottam, hogy ide csak rokonok, nyertesek, celebek, (és itt dolgozók) jöhetnek be. Én a TV2 Facebook-os oldalán nyertem. Lesd azt hátha tudsz nyerni te is egy páros belépőt, vagy a tv2.hu/megavip oldalon is rádtalálhat a szerencse. Sok sikert hozzá, garantálom nem bánod meg, ha egyszer eljutsz egy ilyen felvételre.*-*
6/7 MiccMucc válasza:
2 db jegy eladó a ma esti élő Megasztár showra. akit érdekel hívjon! 0620 235 47 50 (ismerős által szereztem)
7/7 anonim válasza:
hello!
2 db jegyem van a mai 2010.12.10-ei megasztárra!
eladnám!
06 70 211 27 69
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!