Tetszik a Megasztár?
Figyelt kérdés
Szerintem most a döntő nagyon jól meg van oldva, izgalmas.2010. szept. 25. 21:36
2/15 anonim válasza:
Persze hogy próbáltak újítani valamit, hogy mega dömping ne legyen egy síku és unalmas, most hogy van konkurenciája. Én inkább a másikat nézem. Megát akkor, maikor vége van az x-nek.
3/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, színvonalasabb, mint a másik. Jah, és magyar!
4/15 anonim válasza:
Az X-faktor jobban tetszik-minden tekintetben profibb volt, pedig nem feltétlen jobbak a hangok ott. Ez a fajta beszavazósdi meg izgalmas ugyan, de nekem nem tetszik-egy csomó esetben simán ki lehetett találni, hogy miért pont azt a két énekest rakták össze a szervezők... ráadásul így mindenképp bejutott egy kiscsaj (akikből mindkettőt bírtam, de azért mgiscsak képezni kell még a hangjukat, és emiatt kiesik egy csomó fantasztikus énekes, mert ők meg egy másik profival kerültek egybe...).
5/15 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy ez színvonalasabb mint a másik? Abból még csak válogatást láthattál minden köret nélkül.
6/15 anonim válasza:
Nagyon jó, de Fridit borzasztóan sikerült beöltöztetni :D
7/15 anonim válasza:
Imádom a U2 csapatát, ezért most szimpi lett ez a csávó, aki énekelte. A hangja is jó.
8/15 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen szörnyű ruhát adni Friderikuszra és Eszenyire? Hát milyen stylist mozog ebben a műsorban XD
9/15 anonim válasza:
Tilla sem semmi :D Gondolom kire akarták hasonlítani ezzel az öltözékkel , de k.urva hülyén néz ki :D
10/15 anonim válasza:
Hmm. szerintem jó a megasztár, x-faktor szerintem igazságtalan:S
deviszont megasztárba rengeteg cigány, leprás van:S
Ööh nmtudja vki honnan lehet jegyet szerezni élő adásba?:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!