Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Séfek séfében profi szakácso...

A Séfek séfében profi szakácsok miért esnek ki már az elején?

Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 14:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mert akkor és ott nem alkotnak olyat, ami az akkor és ott zsűriző embereknek elnyerné az aktuális tetszését.
2022. szept. 6. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Mert a profi szakács a konyhán gáztűzhelyet használ és fingja nincs arról, hogyan működik az indukciós! Ráadásul a konyhán ugyan gyorsan kell főzni, de egy-két perc csúszás azért belefér a legtöbb esetben. Arról nem is beszélve, hogy sok profi szakács nem egyedül csinál mindent, mert van körülöttük olyan személyzet, akik besegítenek az egyes dolgokban. Bár hozzáteszem, hogy egy profinak ismernie kellene ezeket a dolgokat is, csak sokszor el vannak szállva maguktól.


Amúgy azt megfigyeltétek, hogy mindenki egyből lenyomja az órát, anélkül, hogy átnézné, hogy az új konyhában mi hol található és mit hogyan kell használni?! Azért ez kb olyan, mint beülni egy autóba, amivel versenyt akarok nyerni, de sem az ülést, sem a tükröket nem állítom be az indulás előtt, meg sem nézem a gumikat, csak rálépek a gázra?! Nem csodálkozom, hogy elbuknak.

2022. szept. 13. 00:45
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!