Hogy tudom magamnak megcsinálni a Telekom Tvgot?
Figyelt kérdés
2022. aug. 30. 15:32
1/9 anonim válasza:
Letöltöd, regisztrálsz egy fiókot és kész is vagy. Ehhez a fiókhoz, ha van Telekom tévéelőfizetésed, hozzákötheted és akkor azokat a csatornákat ami benne van ingyen nézheted, a filmeket pedig a tévészámládra írja. Ha nincs, előfizethetsz egy tévécsomagra, illetve bankkártyával fizethetsz a filmekért.
2/9 A kérdező kommentje:
Elvileg a telefonszámra kell kérni 1 kódot. Azt hogy kell?
2022. aug. 30. 18:27
3/9 anonim válasza:
Nem telefonra kell kérni, hanem az IPTV box írja ki a kódot, már ha tévével akarod összekapcsolni.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem Telekomos vagyok és gépen akarom nézni.
2022. aug. 30. 22:00
5/9 anonim válasza:
Mit jelent a gép? Számítógép? Én úgy tudom, hogy csak mobil eszközökön lehet alkalmazással. Tehát laptopon igen.
6/9 A kérdező kommentje:
Asztli gépő igen. Vagy okos Tv
2022. szept. 1. 21:29
7/9 anonim válasza:
Ahogy olvastam számítógépen nem lehet. Okos Tvre nem is lehet alkalmazást Tvgo letölteni néztem. Legjobb ha bekötteted, mert akkor 5 másik mobil eszközökön is lehet nézni bárhol. Ha 30as vagy akkor meg kedvezőbb,pláne Magentàsan.
8/9 A kérdező kommentje:
Weboldala is van
2022. szept. 1. 21:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!