Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hol lehet megnézni a Forma 1...

Hol lehet megnézni a Forma 1 összes részét?

Figyelt kérdés

2022. aug. 28. 22:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Higy ne lenne itt a futam?

[link]

Ez akkor mi? 🤦‍♀️

2022. aug. 29. 21:10
 12/21 anonim ***** válasza:
25%
*hogy
2022. aug. 29. 21:11
 13/21 anonim ***** válasza:
72%
10. Nem hinném hogy te döntöd el, ki fan és ki nem. Nem mindenki annyira szabad hétvégén mint mások, lehet egésznap dolgozott. Nem kellene felette pálcát törnöd.
2022. aug. 29. 21:33
 14/21 anonim ***** válasza:
13%
Nem tört felette senki pálcát. De ne írja hogy "nagy fan". Mert azok tudják hogy van ismétlés.
2022. aug. 29. 21:36
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

14. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Gondolom azt is tudod mit ettek reggelire...

2022. aug. 29. 21:48
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
15 ez hogy jön ide? 🤣🤣🤣
2022. aug. 29. 22:31
 17/21 anonim ***** válasza:
84%
És az hogy jön ide hogy be kell szólni? Nem mindenki tesped a Tv előtt minden hétvégén. Van, aki estig dolgozik! Ne már hogy valami no name döntse el, ki fan és ki nem. Én is az vagyok, pedig csak kevés ideje nézem és nem tudok róla mindent. Az ilyen megmondó emberek miatt tart a társadalom ott, ahol.. szánalmas az ilyen ember. :)
2022. aug. 30. 08:02
 18/21 Ami igaz az igaz válasza:
76%

Jó ég... de tényleg hogy lehet valakinek ennyire pici? Rosszabb vagy mint azok a motorosok akik ful gázzal zúgatják a főúton, mert hát így mindnki hallja hogy ettől menők ugye...

Te meg ezzel kompenzálod...

2022. aug. 30. 10:55
 19/21 anonim ***** válasza:
18. Ami igaz az igaz! :D
2022. aug. 30. 11:05
 20/21 A kérdező kommentje:

Na jó...

Tisztázzuk hogy én csak a szócső vagyok és én egyetlen F1 részt sem láttam az egész kapitalizmusi bohóckodásból. Az sem biztos hogy jól mondom vissza amit faterom mondott nekem... külön agysejteket kellett pazarolnom arra is hogy van időmérő ÉS futam is. De egy biztos: Apámat még nem láttam F1-et kihagyni.

Hálás vagyok még mindig a válaszokért, de ha már így belelendültetek a válaszok elkorcsosításában, akkor gondoltam én is odateszem magam és elmondom mennyire telibeteszem a F1-et és az összes sportot, mivel egyiknek sincs értelme azon kívül hogy a sumaheresek vodafont használjanak, a felsztapperesek mag redbult igyanak (vagy csokigolyó, mit tom én...), aki meg F1-et néz mind láthatja hogy a rolex a gazdagok órája...

Ja és tudtátok hogy az F1 fejese ha tehetné a vénembereknek pedálozna mert: Az öregeknek van pénzük és a fiataloknak nincs? Ez a nagy brand átalakulás csak azért van mert ha nem adott volna lentebb a pénzéhes egójából akkor az F1 csődbe megy... ygí most a fiataloknak nyal.

2022. aug. 30. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!