Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Volt olyan sori ami gyerekként...

Menőcsajszi72 kérdése:

Volt olyan sori ami gyerekként traumatizált?

Figyelt kérdés
Ami olyan durva, öldöklős,felnőttsori, ami 1 életre megmarad benned

2022. aug. 18. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Twean Peaks. Nem engedték nézni, de néha láttam belőle részeket, vmi törpe meg piros függöny megmaradt, mert hót bef...stam🤣🤣🤣

De fogalmam sincs mi a sorozat, mert nem néztem meg, sokak szerint zagyva sz@r,így elkerültem.

2022. aug. 18. 19:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
*Twin
2022. aug. 18. 19:10
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Szekrénymesék (pedig elvileg gyerekeknek szánták).
2022. aug. 18. 19:18
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Az X-akták néhány része.Például amelyben az a májevő,emberemésztő,wécéből kimászó gumiember van.

Meg az Alien .

De később megnéztem őket újra.És már nincs gondom ezekkel.

2022. aug. 18. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ezredfordulón a 'Bátor, a gyáva kutya' egész biztosan és sokakat. Főleg, hogy gyerekcsatornán ment rendes műsoridőben, és még felnőtt fejjel is tele van bizarr, groteszk karakterekkel és jelenetekkel.
2022. aug. 18. 19:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont írni akartam a Bátor a gyáva kutyát, az a mese gyerekként tényleg ijesztő volt:D
2022. aug. 18. 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:
72%

A hegy gyomrában. :)

X aktákból nekem az "amikor leszáll az éj" ütött, illetve volt pár végtelen határok epizód is.

És persze, bátor a gyáva kutya, főleg a kacsás rész.

2022. aug. 18. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Varjúdombi mesék
2022. aug. 22. 22:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!