Mást is idegesít, hogy a 4iG elkezdte kinyírni a Digi-t?
Nyilván várható volt, hogy el fogják cseszni, hiszen egy hozzá nem értő holdoing cég, mindent felvásárolnak és csak a profit a lényeg nekik, semmi más, pláne nem az ügyfelek elégedettsége.
Ugye szeptembertől megszűnnek a Digi csatornák, ami nagy kár.
A Digi Animal World volt az egyetlen nézhető ismeretterjesztő csatorna. Amellett, hogy reklámmentes volt, tényleg természetfilmek mentek rajta.
A NatGeo nézhetetlen, mert 10 perc műsor, 3 perc reklám megy rajta. A Discovery, Viasat Nature csak hülye docureallityket nyom, a Spektrum meg átnevezhetné magát "Hitler Channel"-re, mert folyton II. világháborús dokumentumfilmeket vetít.
A BBC Earth-ön még néha előfordul jó műsor, de egyre ritkábban.
Lesz valami értelmes a megszűnő csatornák helyett, vagy vissza kell térni a letöltögetéshez?
Szerintem nem "kinyírás",mert abban mi lenne az üzlet-hanem csak a románok akiket ki tudja mivel vettek rá az eladásra talán bosszúból azt mondják hogy a szolgáltató leányvállalatának eladásával nem jár automatikusan tv csatornák sugárzási joga is-úgyhogy azt nem adjuk.
Idő kérdése és lehet hogy át is nevezik itthon a digit valami hazafiasabb nevűre.
Na igen, arra én is kíváncsi lennék, hogy vajon Romániában tovább futnak-e ezek a csatornák.
Amúgy ez csak a kezdet. Nekem nincsenek kétségeim afelől, hogy a 4iG teljesen tönkre fogja vágni az egészet. Ha még csak drágább lesz, azt kibírnám, de tuti nem ez volt az egyetlen szolgáltatásminőség rontás, amit elkövetnek.
"évek óta el van csúszva a Sláger TV alatti rész a logó eltérő méretezése miatt"
Az a TV miatt van. Nekem nem pakolja ki a logókat a műsorújság, csak a csatorna nevét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!