Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A megújult port.hu/tv oldalon...

NetSpace kérdése:

A megújult port.hu/tv oldalon hogyan lehet visszaállítani, hogy továbbra is függőlegesen jelenjenek meg a tv csatornák?

Figyelt kérdés
Úgy nem szeretem amikor egy jól működő oldalt elrontanak egy ilyen változtatással, amit megújításnak neveznek. Sokkal átláthatatlanabb lett az egész, borzalmas. Legalább ezt vissza lehetne valahogy állítani. Máshol lehet választani függőleges vagy vízszintes elrendezés között, ez alapnak kellene, hogy legyen itt is.

2022. aug. 16. 21:04
A kérdező szavazást indított:
Egyáltalán nem tetszik az új oldal
Bizonyos szempontból jobb, bizonyos szempontból rosszabb lett
Kifejezetten tetszik az új oldal
5 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, az ilyen változtatások lényege, hogy a gyengébb intelligenciájú emberek is elboldoguljanak vele. Konkrétan a port.hu-t nem ismerem, de számtalan más helyen találkoztam ilyen "fejlesztéssel", amivel valójában tönkrevágnak egy jól bevált, megszokott rendszert. Ilyen az is, amikor listaszerűen felsorolt elemek helyett egymás melletti, majd folytatólagosan (ami már kicsúszik a képernyőről), vagy a következő sorban folytatva helyezik el az elemeket, képekkel ellátva. A kép a lényeg, gondolom, azok számára, akik olvasási nehézségekkel küzdenek! Így azonban áttekinthetetlenné teszik az egészet.

Nagyon bosszant engem is az ilyesmi.

2022. szept. 14. 06:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, visszaállították az eredeti program felosztást, remélem, ez nem csak valami hiba, amit holnapra "orvosolnak" és újra jól elrontják.
2022. okt. 29. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!