Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Másnál is más nyelven van a...

Másnál is más nyelven van a Boomeráng csatorna?

Figyelt kérdés
Természetesen azokhoz szól a kérdés akiknek van Boomeráng csatornája, az ilyen mese adó. Egyik nap akadozott a csatorna hang meg kép, majd teljesen fekete volt 1 napig aztán másik nyelven kezdett jól működni és mintha más helyre hangolták volna (korábban 29-esen volt most 33-ason mintha eltolódtak volna). Évekig nem volt gond a csatornával, nem értem miért volt jó másik nyelvre tenni, sajnos a nyelvet se tudom kibogarászni milyen lehet. Próbáltam néhány dolgot hátha áttudom állítani de semmi sajnos és bosszant, mert sok kedvenc műsort találtam rajta de most hogy nem értem így az egész csatornától elment a kedvem...mi lehet benne a logika? Lehet mikor javították akkor elszúrtak valamit és azóta nem veszik észre vagy direkt lehet de ha direkt akkor mi értelme volt? Egyik csatornával se törént korábban ilyesmi...

2022. aug. 12. 06:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekünk régen olyan volt hogy időnként 1-1 mesét valamiért más nyelven adtak le,majd utána visszaállt magyarra.
2022. aug. 14. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!