Ki nyerte a tegnapi Megasztárt? Lemaradtam.
Király Viktor,két rossz közül a jobbik,hál'Istennek.Dávid végig iszonyú hamis volt,sajnos neki,ahogy mondták is,kell még pár év,mire annyira beérik az egyébként SZÉP hangja,hogy lemezt lehessen csinálni vele.
Viktor nagyon tehetséges,de ami és akik a háta mögött vannak,emiatt nem kellett volna beneveznie,mert apuci úgyis csinál neki egy lemezt,Mega ide-Mega oda,a hangja,és a tehetsége tényleg páratlan,éppen ezért kellett volna csak a fater,és hagyni a terepet a szegényebbeknek,akik nem csengetik ki zsebből egy lemezkiadás költségeit.
Sztem Pacsirta a hangjával és a dalszerzői képességeivel(nekem, Máté PÉter deja vu-m van,mikor hallgatom)a fantasztikus hangjával,Krisztián pedig a muzikalitásával,és a Magyarországon kuriózumnak számító egyedi hangjával lehetett volna a győztes,ha ugyanakkora show-t tudnak csinálni,mint Caramelnek,Verának,és Magdinak.
Persze a véleményem szubjektív,de szakmabeliként hallom,és tudom,ki tehetséges,és kinek kell még tanulnia.
Egy külföldi-hazai énekesnő...
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó válaszoló: Legalább a monogrammod írd oda,kééérlek :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!