Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » RTLmost már nem nézhető...

RTLmost már nem nézhető ingyenesen?

Figyelt kérdés

Röstellem, de nincs kit megkérdeznem, senki sem nézi a köreimben, kivéve a barátom szüleit, akik állítják hogy eddig tudták nézni, de néhány hete (vagy napja?) már nem.

Próbáltam én is beállítani, gondoltam rossz a player, vagy a böngésző de valami aktiváló kódot kér.

Valami éjjelnappalbudapest műsort néztek eddig, amit mostmár nem tudnak.

2022. jún. 27. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Sosem volt az
2022. jún. 27. 13:27
 2/7 A kérdező kommentje:
tehát akkor nem mondtak igazat amikor azt mondták hogy eddig évekig rtl most-on nézték az éjjelnappalbudapestet?
2022. jún. 27. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:
De volt ingyenes időszaka is. Legelőször ingyenes volt teljesen, aztán mikor elkezdték bevezetni az RTL Most+ szolgáltatást, akkor ingyenesen mindig csak az adott héten leadott műsor epizódokat lehetett nézni, tehát a következő hét hétfőn már nem nézhetted vissza a pénteki adást xy műsorból. Ahhoz, hogy a korábbi adásokat is visszanézhesd, ahhoz kellett egy kódot igényelned a tv szolgáltatódtól, de értelemszerűen csak azoktól lehet, amelyek szerződésben vannak az RTL-el az RTL Most+ kapcsán, (Ez a lista az RTL Most oldalán megtalálható). Én nem tudok róla, hogy most már minden adás fixen csak kóddal lenne elérhető, de ha egy ingyenes regisztráció után sem nézhetőek az újabb adások, akkor valószínűleg tényleg már csak kóddal nézhető minden. Bár mivel hétfő van, érdemes holnap is megpróbálni a ma leadott műsorokkal. Milyen tv szolgáltatónál vannak? Lehet hogy tudnának igényelni kódot, ha szerződésben lévő szolgáltatónál, megfelelő csomagra vannak előfizetve.
2022. jún. 27. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Jaj fasságot mondtam! Volt ingyenes igen, csak reggelni kellett. Bocsi!
2022. jún. 27. 14:35
 5/7 A kérdező kommentje:

Világos, köszönöm szépen. Megnézem akkor holnap a ma leadott műsorok mennek-e.

Egy helyi szolgáltatónál vannak, ami sajnos nem szerepel a listán.

2022. jún. 27. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos kód kell hozzá pedig én is szívesen néznék vissza pár műsort. Csak azt lehet egy darabig ingyenesen vissza nézni egy ami frissen adásban volt. De figyelni kell majd, mert vannak ismétlések az RTL Goldon és ott amiket most leadogatnak vissza lehet nézni pár napig. Úgyhogy ha majd az Éjjel Nappal Budapestet is elkezdik ismételni, mint a Barátok Köztöt akkor majd meg lehet nézni.
2022. jún. 29. 10:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Régi kérdés de azért válaszolok. Évek óta rtl moston néztem híradót, meg még pár műsort, csak regisztrálni kellett, nem volt fizetős. tegnapi napig. Mára egy teljes adást sem találok a híradóból, és más videók sem indulnak. Aktiváló kódot kér, ami nekem nincs. Ahogy se tévém se tv szolgáltatásom nincs kb 4 éve. Nem véletlen néztem neten mindent.
2022. nov. 12. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!