Hova tűnt a Megasztár 5-ből a Soho Music Band és Somogyvári Tamás?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy még más is eltűnt, de nem értem mi az oka!
Pedig ők voltak a kedvenceim... :((
2010. szept. 19. 17:30
1/7 anonim válasza:
A soho music band visszalépett (ahogy Petruska András is), a másikat nem tudom, sajna.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem köszi!
Kár értük! :/
2010. szept. 19. 17:59
3/7 anonim válasza:
A Soho tenyleg visszalepett, a hivatalos oldalukon irjak is. Tamast pedig tudtommal kiselejteztek. Bar en nem emlekszem ra, hogy lattam volna ezt, de a youtube-on olvastam egy kommentben, hogy nem kiszallt, hanem nem jutott tovabb. Nem csodalom, hisz mar elore megvan a csapat: kell egy par kulfoldi, egy par kisebbsegi, egy meleg, 1-2 rocker csaj, 11 eves kislanyok, ha hamisak is, egy Susan Boyle meg egy polgarpukkaszto fazon (Genya). Ez show, nem is tehetsegkutato. Ha visszanezitek, minden egyes szeria ugyanigy epul fel, ugyanezekkel a karekterekkel, mert nem enekesek kellenek, hanem karakterek.
4/7 anonim válasza:
Teljesen igazad van! Egyetértek veled, ez is csak egy szórakoztató műsor...nem is értem ez a Genya minek van ott!?
5/7 anonim válasza:
Mar olyan lesz a Megasztar, mint a Valo Vilag...kb. olyan szintre jutottak ezzel a Genyaval. Csak a szenzacio szamit es az emberek nem egy jo lelku vak emberre kivancsiak egy jo hanggal, hanem egy ilyenre...ezert valasztottak be. Meg OK lett volna, ha bevalasztjak a kozepdontobe, mert tenyleg van egy sajatos egyenisege, na de amit ott eloadott legutobb, az abszolut nem volt nagy szam, es megis bejutott. En azt nem ertettem, hogy a testverparbol, akik a vegen voltak es csak egyik jutott tovabb, miert egyiket lehetett csak tovabbengedni. Mi az, hogy betelik a hely? Nem azutan kellene donteni, miutan mar mindenki szerepelt? Ez igy nem fair. Mintha megrendezett lett volna az is, hogy a 2 testver kozul egyiket ki kell szorni. Ez kell, a drama meg a botrany.
6/7 anonim válasza:
Ráadásul aki a testvérpárból kiesett, annak jobb hangja volt szerintem!
7/7 anonim válasza:
Első vagyok.Én is a testvérpáron háborodtam fel legjobban.Mindkettőnek ott lett volna a helye, de ha már mindenképp kiesik valamelyik, én a másikat választottam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!