Dokumentumfilm szerűség jön az idén 10 éves TheVR-ról?
Figyelt kérdés
Szerintetek? Hova?
Discovery+? Netflix? 444.hu? Telex.hu? Deutsche Welle? SZ.E.R.? RTL Most+?
2022. jún. 1. 23:06
A kérdező szavazást indított:
Discovery+
Netflix
444
Telex
Deutsche Welle
SZ.E.R.
RTL Most+
3 szavazat
3/5 anonim válasza:
Milyen doku? Hogy hogy játszik 2 kocka a gép előtt, ökörködve 10 éve?
4/5 anonim válasza:
öhm én meg úgy tudom 2013 ban kezdték :) Egyébként utolsónak írom.. én se csípem vagy 4 éve pistit kbaszott nagyképű lett. De azért amit írtál annál enyhén több munka van ebben:D meg kicsit több lóvé.. .gyakorlatilag egy vállalatnak megfelel az amit alkottak. az amit írsz azt random 18 évesek csinálják tiktokon hogy ökörködnek kamera előtt.. és elhiszik hogy valamit alkotnak.
5/5 anonim válasza:
* a kérdésed am nem egészen értem... konkrét leforgatott dokumentum movie ra gondolsz? :DDD értelemszerűen a platformjukon lesz és "válogatás" ytubon.. nem lesz rtl en 2 órás film a thevr ról. ha erre gondoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!