Ha Nádai Anikó kismamaként nem tudja elvállalni a Való Világ műsorvezetését, szerinted ki léphet a helyébe?
Figyelt kérdés
Azon agyaltam, hogy elvileg júliusban szül és elvileg ősszel/télen indul a VV11, akkor azt egy pár hónapos kisgyerek mellett nem igazán tudja majd bevállalni. Szerintem amúgy jót tenne a műsornak egy normálisabb műsorvezető-páros (meg egy sokkal jobb casting is), de vajon ki léphetne szerintetek a helyébe a VV műsorvezetőjeként?
Liptai Claudia? Szabó Zsófi? Miller Dávid? Netán az RTL által érthetetlen okokból futtatott Csobot Adél?
2022. máj. 30. 22:12
1/9 anonim válasza:
Amint lesz sorozatbarat meghívom küldöm neked privátban.
Csak kérlek ne nézz ilyen igénytelen taplók által kiokádott sz@rokat.
4/9 anonim válasza:
Private Sabina szerintem jó lenne.
6/9 A kérdező kommentje:
Tavaly ősszel bejelentette az RTL programigazgatója, hogy idén visszatér. Csak aztán januárban meg Anikó jelentette be, hogy terhes. Ezért a kérdés.
2022. jún. 1. 23:39
9/9 anonim válasza:
Ilyen szutyok műsort még néz valaki!? Hajrá magyararúrszág ejjj dejú intelligenciá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!