Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szereted a Disney Csatornát?

Szereted a Disney Csatornát?

Figyelt kérdés
Én 18/L és egyébként is szeretem a szituációs kokmédiákat, de a rajzfilmeket is imádom :D nevezz dedósnak és perelj be :'D ha szereted a csatornát, melyik a kedvenc sorozatod? ha nem aztis írd le miért :)
2010. szept. 18. 11:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Milyen helyzetkomédiáket szeretsz azon a csatornán? :-O Tudtommal az egy nagyon alacsony színvonalú adó, olyan remek műsorokkal, mint pl. a hanamontána...
2010. szept. 18. 11:42
 2/13 A kérdező kommentje:
én a hannah montanat is szeretem XD
2010. szept. 18. 11:50
 3/13 anonim ***** válasza:
34%

Őőőő arról meg azt tudom, hogy egy birzasztóan igénytelen, idétlen, agypusztító semmi(mert műsornak nem nevezhető), ráadásul Májli elég ronda is...

első

2010. szept. 18. 12:37
 4/13 anonim ***** válasza:

hát szerintem egyáltalán nem ronda!!

amúgy én a zac és cody-t szeretem nagyon jókat nevetek rajta! meg még sok mást!

2010. szept. 18. 18:20
 5/13 A kérdező kommentje:
szerintem se randa :S szerintem ezt te már csak olyan utálatból gondolod... :) de semmi gond mindnekinek más a véleménye
2010. szept. 18. 23:19
 6/13 anonim ***** válasza:
61%

Nem utálatból mondom, igazán nem is utálom, hanem inkább nem érdekel, akinek az tetszik, nyugodtam nézze :) Szerintem amúgy akkor sem szép(mint egyesek áradoznak róla), malacfeje van, mondom ezt fiúként :P

második

2010. szept. 20. 14:28
 7/13 anonim ***** válasza:

Én is szeretem nézni.:P

a kedvencem... hát nem is tudom talán a hannah montana, meg a filmek amik szerdánként mennek=))

2010. szept. 20. 16:19
 8/13 anonim ***** válasza:
61%

A 9 éves unokaöcsémnek előbb engedném nézni a south parkot mint azt a csatornát.

De hát kit mi butít ugye.

2010. szept. 21. 12:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Animéket nem szereted? :) valamivel értelmesebbek,és nem ilyen pokemonra gondoltam :D

F/17

2010. szept. 21. 15:19
 10/13 anonim ***** válasza:
A Zeke&Luther-en kívül minden szar rajta:@
2011. jan. 16. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!