Holnap kiderül kik lesznek a 2022-es X-Faktor mentorai. Van tippetek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 21:18
1/8 anonim válasza:
Varga Irén, Pikács Violetta, Loca Pantera, Manuel
2/8 anonim válasza:
Fekete Pákó, Kisviktor, Fásy Zsüli, Ibike Blue
3/8 anonim válasza:
maradt a 3 pasas, csak szegény adélt cserélték le egy kárpátaljai csajra
4/8 anonim válasza:
Gáspár laci miatt mérges vagyok. Eddig sem szeretett zsűri lenni, most minek vállalta megint? Nincs új száma 10 éve, nem is tud énekelni, mint kiderült tavaj. Mentorálása kiejtette a versenyzőit. Kereshetnének egy jópofa zsűrit a helyére.
5/8 anonim válasza:
Irénkét, Manuelt, Loca Panterát megnézném a zsűriben, az nagy lenne xdd Violettát nem ismerem, csak a nevét.
Amúgy lehetnének ők zsűrik, attól, hogy nem a legjobb énekesek, Alex meg Peti se tud énekelni, az ukrán csajt azt se tudom ki, de nem odavaló, senki se ismeri xdd
Mellesleg a Manuel tudna énekelni (álarcos énekesben is tudott) csak gyenge számokat csinál (a régi számai mondjuk jók voltak a Kicsi lány kivételével).
Ki az a Kisviktor meg Ibike Blue?
Amúgy szerintem Laci meg Peti nagy formák, de Alexet nem bírom.
6/8 anonim válasza:
Amúgy ha valami nagyon barom zsűrit akarnának összerakni, a nagyorrú gyereket (nemtom a nevét) azt ki ne hagyják xddd nemcsak buta hanem csúnya is
7/8 anonim válasza:
#5 Alex nem tud énekelni?
8/8 anonim válasza:
Szerintem az egész mentorcsapatot le kellett volna cserélni, bár még Byealex elmegy egynek, mert ő még úgy ahogy komolyan veszi és nem hülyéskedi el. De pl Gáspár Laci nagyon hadar néha nem is lehet érteni mit mond meg nem is veszi komolyan. Puskás Peti szintén elvicceli az egészet. Az új lányról nem tudok nyilatkozni, mert még nem is hallottam róla. Szerintem ezek már csak a pénz miatt vállalják. Nagy Feróék voltak a legjobbak. Adélt meg szerintem a nézettség miatt rúgták ki, mert sokan szidták. Ezt a műsort is már csak a TV2 ellen használják az új évadba le is nyúlják a Sztárban sztár leszekben használt " a zsűri választ versenyzőt" módszert, mert gondolják, hogy a sok vita reményében nagyobb lesz a nézettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!