Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Téged idegesít az alza reklámf...

Téged idegesít az alza reklámfigura?

Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 18:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
Már megszoktam. Inkább az idegesít, hogy eddig mindent, amit onnan vettem volna, azt találtam másik nagy webáruházban olcsóbban, úgyhogy feleslegesen sipákol. Milyen alacsony IQ-sok, akik nem keresnek rá a termék típusára, mielőtt egy helyről megrendelik? A gomba meg a székrekedés vacsoraidőben, ami miatt viszont közel 20 éve nem nézünk TV-t evés közben.
2022. márc. 24. 04:36
 12/17 anonim ***** válasza:
96%
Én nem csak az Alza figurát utálom. Az összes reklámot. Ha valamit sokat látok reklámozni, azt a terméket elvből nem veszem meg! A reklámok költségei növelik az áru árát, amit nekünk kell megfizetni. Ha egy cég reklámjait sokszor látom, akkor attól a cégtől többet nem vásárolok. Ha mindenki ezt csinálná, rájönnének a cégek, hogy jobb lenne csendben maradniuk!
2022. márc. 26. 22:08
 13/17 A kérdező kommentje:
Ha mindenki ezt csinálnà, honnan tudnánk, hogy ezen cégek léteznek?
2022. márc. 27. 00:26
 14/17 Attila1976 ***** válasza:
100%
Férfiként sem tudom elképzelni hogy pl. egy intimbetét reklám hatására vesznek a nők akár másnap kimondottan olyan terméket hogy "tegnap láttam a tévében... olyat kérek" :P
2022. márc. 27. 01:09
 15/17 anonim ***** válasza:
96%

"Ha mindenki ezt csinálnà, honnan tudnánk, hogy ezen cégek léteznek?"

Leginkább bemennék a szaküzletbe, és vennék ami kell.

De ha lenne egy weboldal, ahova minden cég betenné a hülye reklámjait, esetleg felmennék rá, és ott megkeresném ami érdekel.

A legjobb egy olyan weboldal lenne, ahol a gyagya reklámok helyett megtalálnám, hogy ki mit hol árul, zöld figurák megy meg mindenféle ostoba, hazug, agyondicsérő reklámfilmek helyett precíz, részletes műszaki adatokkal, árakkal! És ezt az oldalt igazoltan szakemberekkel szigorúan szűrném az olyan "bizonyítékoktól", hogy "brit tudósok megállapították, hogy....".

Attila 1876-nak, sajnos a nők ilyenek. A reklámok többsége nekik szól. Ahogy írom ezt a hozzászólást, a képernyőm kb. egyharmadát borítják reklámok, összesen 7 nő kelleti magát valami Glami nevű cég vagy bolt nevében, ami a nők öltözete alapján valószínűleg ruhákat árul. Meg valami Converse cég, ami annyival értelmesebb reklám, hogy legalább az biztos, hogy cipőket akar a nőkre sózni. A környezetemben látom is, hogy a nők meglátnak valamit, és tetszik nekik, megveszik, aztán bekerül a szekrénybe a másik 10-20 közé, aztán újabbért ácsingóznak.

2022. márc. 28. 08:38
 16/17 Pécz László válasza:
Igen nagyon.
2022. dec. 6. 16:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Azért közömbös, mert már immunis vagyok a reklámokra. Automatikusan másra kezdek figyelni, nem jut el az agyamig, amit mondanak. Egyébként is az az elvem, hogy amit erőszakosan tolnak a a szemem elé, azt elvből nem veszem meg. Nemelyik sokszor elhangzó gyógyszer reklámról az jut eszembe, hogy ezt nem szabad megvenni, mert nem hat. Ugyanaz a személy reklámozza, éveken át és mégsem gyógyul meg tőle. Pl. a hüvelygomba reklám, a torokfájós férfi és nő és hasonlók.
2022. dec. 7. 19:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!