Manapság tényleg jóval kevesebben néznek tv-t, mint ezelőtt 15-20 évvel vagy csak én látom rosszul ezt a dolgot?
Szerintem is már csak az idősebb korosztály néz tv csatornákat.
A fiatalabbaknak már nincs türelme a reklámokhoz, nem onnan tájékozódnak a hírekről, meg tök rossz, hogy nem tudod azt nézni, amit szeretnél, hanem végigmész a csatornákon, amik vannak, aztán vagy megtetszik valami, vagy nem:)
Konkrét TV csatornát biztosan kevesebben, nekem nincs TV előfizetésem mert kinek kell a 20 perc reklám amiért még fizetsz is. Plusz ismételnek orrba-szájba.
Viszont TVm van, amit netflix, hbo, prime és társaira használok, szval technikailag TV zek
Se apam, se en nem nezunk mar tevet. Elofizetesunk sincs mar, lemondtuk. Idosgondozo vagyok, azt latom, az idosek kozul a legtobb nezi a tevet, mint pl: az a neni is, akihez masfel hete kezdtem jarni. Mindig megy nala! Kozben azt mondja, igazan semmi erdekes nincs benne!
Anno, gyerekkent nalam is mindig ment otthon a tv, allandoan neztem. Ez mara olyan szinten veszett el, hogy mielott lemondtuk a tv-t, kb 6 honaponta 1x kapcsoltam be, apam 2-3 vagy 4 eve, F1 miatt.
20/l
Mi pont a napokban mondtuk le a tv-t, mert beszéltük hogy igazából 4500 Ft-ot fizetünk a semmire. Néha háttérzajnak ment valami de ennyi. Nézni nem néztük.
Van Netflix meg HBO Max előfizetésünk helyette. Jobban megéri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!