Az észbontók című műsorba hogyan válogatják be az embereket?
Figyelt kérdés
Érdekel hogy kamu-e a műsor és csak megjátszák magukat a behívottak2022. márc. 2. 20:07
1/7 anonim válasza:
Megjátszott. Egyik ismerősöm volt bent. Lényegében olyan, mint anno a Győzike show. Pénzért bármire képes az ember, még arra is, hogy saját magát megalázza.
2/7 anonim válasza:
Megjátszott, hiszen a koncepciója is az, hogy általános műveltségi kérdésekre sajátos választ adnak. Ez nem egy kvízműsor ahol a tudás számít, hanem az ellenkezője. Az emberek mimikáján egyértelműen látszik, hogy szándékosan rossz válaszokat adnak, "hazudnak".
3/7 A kérdező kommentje:
Bárcsak legyen ön is milliomost adnának vagy maradj talpont, több értelme lenne.
De komolyan az észbontókon ki tud egy jó ízűt nevetni? Inkább kellemetlenül érzi magát az ember miközben nézi.
2022. márc. 2. 22:53
4/7 anonim válasza:
A legszebb öröm a káröröm, és van akinek pozitív megerősítést jelent, hogy lám, vannak nála is ostobább emberek akiket ki lehet röhögni. Ez egy gumicsont, amivel a prolik el tud lenni, és azzal ámítani magukat, hogy ha ennyire buta emberek is léteznek, akkor ők sem lehetnek túl sikeresek az életben és nem vihették sokra (mert a tévében kell lejáratni magukat néhány ezer forintért); ettől az egyszerű néző életkörülménye látszólag felértékelődik tőle. Ugyanezen az elven népszerűek a netes trash emberek, akkor is más nyomorán nevetnek az emberek, hiszen megelégedettséggel vehetik tudomásul, hogy az ő életük mégsem olyan szar, csak mert ők három lépéssel távolabb vannak a mélyszegénységtől. De addig is ki lehet szakadni a saját valóságukból, ami hasonlóan rossz, de még mindig jobb mint a netes bohócoké.
6/7 anonim válasza:
A műsor nézésével, abban a hitben élhet a néző, hogy hiperintelligens és polihisztor. Ez a legjobb egó masszirozás.
7/7 anonim válasza:
Dehogy megjátszott.... Föltesznek nekik vagy ötven kérdést, és amelyikre hülyén válaszol azt leadják.....Találkoztam én is olyan kérdésekkel amin vagy gondolkoznom kellett vagy nem tudtam ( ilyen modernebb..ki ez a színésznő vagy egy mai menő zenész neve, akit nem ismertem stb. ). Azért vagyok biztos benne, mert nem igazán lehet olyan színészi képességük, hogy eljátsszák hitelesen ezeket.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!