Exatlon: Mit szóltok Zalán távozásához?
Figyelt kérdés
Ugye már másodjára is megsérült, így egy ideje megint csak ült, nem versenyzett, és az első lesérülése után is sokáig nem vett részt a küzdelmekben. Bajnok és Kihívó szurkolók egyaránt nemtetszésüket fejezték ki emiatt, miért nem megy már haza. Mondjuk emberileg normális szerintem.2022. febr. 10. 23:25
A kérdező szavazást indított:
Bajnok szurkoló vagyok, és örülök, hogy hazament.
Bajnok szurkoló vagyok, és nem örülök, hogy hazament.
Kihívó szurkoló vagyok, és örülök, hogy hazament.
Kihívó szurkoló vagyok, és nem örülök, hogy hazament.
11 szavazat
1/2 anonim válasza:
Bajnokoknak szurkolok, ezért mondhatni egyrészt jó is, hogy hazament, mert ő tartotta össze kb a kihívókat, viszont rossz is, mert mint ember, normális volt, illetve nem lehet valami jó érzés egy sérülés miatt elhagyni a versenyt...
2/2 anonim válasza:
Egyik csapatnak se szurkolok, de ideje volt. A többiekkel szemben is igazságtalan volt, hogy ennyi ideig bent tartották. Amikor futott, akkor se hozta a pontokat (neki volt a kékeknél a legrosszabb statisztikája). De ugyanígy semmi keresnivalója itt Adunak se. Állítása szerint 2 éve nem sportolt, és már itthon is szédült. Be se kellett volna igazából válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!