Mit szóltok a mai feszkóhoz a Kihívóknál az Exatlon-ban? Kinek adtok igazat a vitájukban?
1-es akkor minek válaszolsz?
Egyébként... Igazán egyik félhez sem tudok odaállni. Hanna már az elejétől kezdve csak rinyál, szarik az egészre. Dorka és Kata normális,
A másik oldal pedig ritka ellenszenves alakokból áll, Bálint kivételével mindegyiktől borsódzik a hátam kb. És nincs joguk ilyen szinten kiközösíteni a többieket, csak mert más a véleményük.
Hanna az elejétől fogva csak hisztizik, minden baja van, de akkor minek jött el, csak azért, hogy szerepelhessen, az a baj, hogy a másik két lány besoroltak hozzá, Dorka és Kata, amit tegnap Hanna és Dorka leművelt az számomra gyomorforgató volt, Katában pedig csalódtam, hogy 2 ilyenhez odaverődik
igaza van a többieknek abban, hogy Dorka odalökte Dorcit BETEGEN párbajozni, hogy Hanna mentse magát
az meg a másik, hogy ezt nem képes beismerne, érdekes Hannán és Dorkán kívül mindenki úgy gondolta és látta, hogy Dorci beteg volt, képernyőn keresztül is látni lehetett, hogy gatyául van szegény, de ő szerintük semmi baja nem volt
vicc volt a tegnapi komolyan
viszont annak örültem, hogy Bálint kitudott állni a saját igazáért
én jobban szimpatizálok a Rozs Geri, Zalán, Bálint, Adu, Dorci, Kása, Gréti "csapattal", mint az első évadban összehaverkodott hármassal
senki nem közösített ki senkit, pont, hogy ők kezdtek külön válni a csapattól
függetlenül, attól, hogy mi lesz ma este, remélem Hanna hazamegy pénteken, mert rossz nézni az unott fejét
Nekem tetszett, hogy Hanna végre egyértelműen utalt rá, hogy ez egyéni játék, és nem a kékek vagy a pirosak viszik majd el a nyereményt, hanem egy ember. Nem is azt mondta, hogy a versenyt vagy a feladatokat utálja, hanem a többieket. Röhögnék, ha vele nyeretnék meg a szervezők:D
Az egész játékban minden évadban ugyanazt a 10-20 elcsépelt szöveget adják a szereplők szájába, jó volt végre egy kis meglepetés, élvezet volt látni a többiek arcát.
A villában meg Zalánból szépen kibukott a többieket ledomináló, agresszív énje, amit nyugodt helyzetekben képes amúgy egy gondoskodó, atyáskodó karakternek beállítani. Ugyanaz mint a Mischinger, csak tovább tart amíg bevadul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!