Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok a mai feszkóhoz a...

Mit szóltok a mai feszkóhoz a Kihívóknál az Exatlon-ban? Kinek adtok igazat a vitájukban?

Figyelt kérdés

2022. jan. 27. 00:38
A kérdező szavazást indított:
Hannának, Katának, és Dorkának.
Dorcinak, és a fiúknak.
18 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Leszarom, egy részt sem láttam még. Semmit sem számít az egész.
2022. jan. 27. 01:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

1-es akkor minek válaszolsz?

Egyébként... Igazán egyik félhez sem tudok odaállni. Hanna már az elejétől kezdve csak rinyál, szarik az egészre. Dorka és Kata normális,

A másik oldal pedig ritka ellenszenves alakokból áll, Bálint kivételével mindegyiktől borsódzik a hátam kb. És nincs joguk ilyen szinten kiközösíteni a többieket, csak mert más a véleményük.

2022. jan. 27. 08:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Még egy gondolat.. Hogy lehet hogy mindig csak a kihívóknál vannak ezek a nagy csetepaték? Érdekes, a bajnokok tudnak normálisan viselkedni.. Megint csak Bogit sajnálom hogy ilyen emberek közé került be.
2022. jan. 27. 08:51
 4/6 anonim ***** válasza:
65%

Hanna az elejétől fogva csak hisztizik, minden baja van, de akkor minek jött el, csak azért, hogy szerepelhessen, az a baj, hogy a másik két lány besoroltak hozzá, Dorka és Kata, amit tegnap Hanna és Dorka leművelt az számomra gyomorforgató volt, Katában pedig csalódtam, hogy 2 ilyenhez odaverődik

igaza van a többieknek abban, hogy Dorka odalökte Dorcit BETEGEN párbajozni, hogy Hanna mentse magát

az meg a másik, hogy ezt nem képes beismerne, érdekes Hannán és Dorkán kívül mindenki úgy gondolta és látta, hogy Dorci beteg volt, képernyőn keresztül is látni lehetett, hogy gatyául van szegény, de ő szerintük semmi baja nem volt

vicc volt a tegnapi komolyan

viszont annak örültem, hogy Bálint kitudott állni a saját igazáért

én jobban szimpatizálok a Rozs Geri, Zalán, Bálint, Adu, Dorci, Kása, Gréti "csapattal", mint az első évadban összehaverkodott hármassal

senki nem közösített ki senkit, pont, hogy ők kezdtek külön válni a csapattól

függetlenül, attól, hogy mi lesz ma este, remélem Hanna hazamegy pénteken, mert rossz nézni az unott fejét

2022. jan. 27. 09:33
 5/6 anonim ***** válasza:
68%

Nekem tetszett, hogy Hanna végre egyértelműen utalt rá, hogy ez egyéni játék, és nem a kékek vagy a pirosak viszik majd el a nyereményt, hanem egy ember. Nem is azt mondta, hogy a versenyt vagy a feladatokat utálja, hanem a többieket. Röhögnék, ha vele nyeretnék meg a szervezők:D

Az egész játékban minden évadban ugyanazt a 10-20 elcsépelt szöveget adják a szereplők szájába, jó volt végre egy kis meglepetés, élvezet volt látni a többiek arcát.

A villában meg Zalánból szépen kibukott a többieket ledomináló, agresszív énje, amit nyugodt helyzetekben képes amúgy egy gondoskodó, atyáskodó karakternek beállítani. Ugyanaz mint a Mischinger, csak tovább tart amíg bevadul.

2022. jan. 27. 11:39
 6/6 anonim ***** válasza:
87%
Az orvosok azt mondták, hogy Dorci nem beteg. Én inkább nekik hiszek, mint Zalánnak. Akit egyébként már rég haza kellett volna küldeni.
2022. jan. 27. 22:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!