Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Régen melyik volt a legjobb...

Régen melyik volt a legjobb mesecsatorna az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Régen, kb. 2007 és 2013 között még kiskoromban nagyon sok TV-t néztem viszonylag. Valamelyik nap néztem a régi általam nézett gyerekcsatornák műsorújságát, és rám jött a nosztalgia, mivel már kb. semmit sem vetítenek az akkoriak közül. Nekem személyes kedvencem egyértelműen a Cartoon Network volt. (Az elején Scooby-Doo Show, Johnny Bravo,Én vagyok Menyus! , Pindúr pandúrok,Bátor, a gyáva kutya, Szamuráj Jack, Tini titánok, Shaolin leszámolás, Foszterék háza képzeletbeli barátoknak, Johnny Test néztem sokat..később, a CN-es korszakom végén Totál Dráma, Ben 10, Chowder, Nyomi szerencsétlen utazásai, Gumball csodálatos világa, Parkműsor, Kalandra fel!, Garfield-show)..uhh, annyi műsort szerettem ott, hogy felsorolni is hosszú XD. A második számú kedvencem a Nickelodeon volt (Ren és Stimpy show,Rocko modern élete,Hé, Arnold!, Macseb, Spongyabob régi évadai, Avatár-Aang legendája + Korra legendája, Tündéri keresztszülők első évadai, iCarly, V, mint Viktória, A Madagaszkár pingvinjei a vége felé)

Ezen kívül a Minimaxról hiányoznak Az elsüllyedt világok, Arthur, Slapaj, 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal, Sharon naplója.. Disney Channelről leginkább csak a H2o:egy vízcsepp elég, Hannah Montana vagy talán a Sonny, a sztárjelölt.

Nektek melyik volt a kedvenc csatornátok ezek közül?..és melyik műsorok voltak a kedvenceitek? Csak szimplán szeretnék nosztalgiázni kicsit, mások véleménye is érdekel az akkori műsorokról.....a 'nem vagy már gyerek, gyerekes hülyeségek, egyik sem, kit érdekel, nem ismerem őket' típusú válaszokat légyszí hagyjuk ki.

2022. jan. 26. 15:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Cartoon network fox kids/jetix
2022. márc. 7. 20:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Mesecsatorna helyet rajzfilm csatorna a rendes neve
márc. 8. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!