Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Észrevettétek már, hogy a...

Észrevettétek már, hogy a Spektrumon esténként mindig van Hitlerről műsor?

Figyelt kérdés
Minden egyes nap.

2022. jan. 23. 20:26
 1/10 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Igen, de napközben is.
2022. jan. 23. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
15-20 éve is ez ment, én akkor Hitler tévének hívtam, mert állandóan ment valami Hitleres műsor.
2022. jan. 23. 20:39
 3/10 A kérdező kommentje:

Napközben is ez van? Azt nem figyeltem.

2022. jan. 23. 20:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Most is Hitleres megy, meg 9-től is az lesz.
2022. jan. 23. 20:47
 5/10 Miss Endzsi ***** válasza:
De szerintem nem is baj, jó ha a fiatalabb generáció rábukkan, ha véletlen tv közelébe kerül nagy eséllyel beleütközik, nem szabad elfelejteni.
2022. jan. 23. 20:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi ezzel a baj amúgy? Megjegyzem, Hitler sem volt önmagában kizárólag rossz. Rossz dolgokat művelt ez való igaz, de némely mai politikus olyan téren vehetne példát róla, hogy azt akarta, hogy az országa fejlődjön, méghozzá nagy mértékben.
2022. jan. 23. 21:09
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Ti miről beszéltek?

Oké, memento bla bla bla, de ti tényleg ennyire hülyék vagytok?

Nem kell minden este a szájba ba szott Hitlert meg a nácikat nyomni.

Én is azért hagytam abba, mert konkrétan ebbe vannak belehülyülve.

Hitler meg a nácik, táborok.

Vicc az egész.

2022. jan. 23. 22:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hülyézik az aki úgy tekint a dologra mintha kötelező volna azt a csatornát nézni.
2022. jan. 23. 23:11
 9/10 Miss Endzsi ***** válasza:
Minden nap kell nyomni, én pl havonta kétszer kerülök tv közelbe, mint nagyon sok fiatal is, hogy mindenkihez eljusson folyton le kell játszani, fontos elültetni a fejekben, ezért ráadásul nem elég egyszer-kétszer látniuk. Legutoljára az utána való perről láttam dokumentumfilmet, elég megrázó felvételeket mutattak. Benne volt az embernél készült lámpa, ahogy tdobálják a hullákat, a csontsovány embereket, hogy még élve kerültek sokan tűzre, gyerekek is. Ennyire mélyen nincs a tankönyvben, igenis lássák hova fajuhat az ember, mik a módszerek, a jövő generációja felismerje időben és állítsa meg, mert mindig lesznek ilyenek.
2022. jan. 23. 23:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Most is vannak még ilyenek...
2022. jan. 24. 09:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!