Mi volt az a TV műsor, mellyel sok időt eltöltöttél, utólag átgondolva teljesen feleslegesen?
Figyelt kérdés
És mostani megítélésed szerint mit kellett volna helyette az adott TV csatornának abban az időpontban műsorra tűznie?2022. jan. 22. 06:16
1/6 anonim válasza:
Híradó. Helyette bármi, még egy brazil szappanoperával is jobban jártam volna.
2/6 anonim válasza:
Feleslegesen nézett műsor nem volt számomra.
3/6 anonim válasza:
A sok megjátszós erotikus film, helyette olvasni kellett volna, hogy mi kell a nőnek.
4/6 anonim válasza:
Csak gyerekkoromban volt ilyen, amikor nyáron egyedül voltam itthon, és egész napokat a tv előtt bambultam. Azóta már figyelek, hogy csak minőségi tartalmat nézzek.
5/6 A kérdező kommentje:
és ez erotikus film, vagy inkább szex film volt?
2022. jan. 25. 01:08
6/6 anonim válasza:
Egyik sem... Gyerekműsorok a Disney csatornán, amik hátterében mindig bevágják a műnevetést, pedig nem is viccesek. Csak arra voltak jók, hogy elteljen a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!