Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi volt az a TV műsor, mellyel...

Mi volt az a TV műsor, mellyel sok időt eltöltöttél, utólag átgondolva teljesen feleslegesen?

Figyelt kérdés
És mostani megítélésed szerint mit kellett volna helyette az adott TV csatornának abban az időpontban műsorra tűznie?

2022. jan. 22. 06:16
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Híradó. Helyette bármi, még egy brazil szappanoperával is jobban jártam volna.
2022. jan. 22. 07:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Feleslegesen nézett műsor nem volt számomra.
2022. jan. 22. 08:14
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
A sok megjátszós erotikus film, helyette olvasni kellett volna, hogy mi kell a nőnek.
2022. jan. 22. 08:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak gyerekkoromban volt ilyen, amikor nyáron egyedül voltam itthon, és egész napokat a tv előtt bambultam. Azóta már figyelek, hogy csak minőségi tartalmat nézzek.
2022. jan. 22. 11:06
 5/6 A kérdező kommentje:
és ez erotikus film, vagy inkább szex film volt?
2022. jan. 25. 01:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyik sem... Gyerekműsorok a Disney csatornán, amik hátterében mindig bevágják a műnevetést, pedig nem is viccesek. Csak arra voltak jók, hogy elteljen a nap.
2022. jan. 25. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!