Mi történt a BigBrother1 szereplőivel?
Közel 20 éve volt, akkor néztem is, de már azóta másik TV csatornát szoktam nézni.
Azt tudom, hogy BB Évinek elég hányatott élete lett utána, de a többi szereplő úgy eltűnt a médiából.
Ha rákeresel a teljes nevükre majd azok szerint facebookon is akkor láthatod mert a többségük fent van.
Egyébként már 40+-os házas,többgyerekes szülők.
Ahogy fent is írták, mentek vissza ugyanolyan névtelen senkiknek mint addig is voltak. Nagyon-nagyon kevés ember van aki meg tud maradni a médiában, a többi a 15 perc hírnév után ugyanolyan senki marad mint volt. Sőt nagyon sokaknak inkább tönkreteszi az életét. A győztes erre a példa, pszichésen teljesen tönkrement.
Elvileg már már kicsit jobban odafigyelnek a szereplők mentális "utánkövetésére" nem csak arra hogy kifacsarja őket a média 1-1 show kedvéért. Bár szerintem bőven elkelne a szabályozás terén itt némi etikai norma (pszichológus kötelező alkalmazása nem csak a kiválasztásnál, hanem utána is). Az is igaz, hogy ha "ütőképes" embereket válogatnának be akkor nem lenne kellően érdekes 1-1 műsor. A valóságshowk lételeme hogy mentálisan instabil, alacsony stressztűrő képességű embereket zárjanak össze (abból lesz konfliktus amit el lehet adni a képernyőn). Kódolva van ebben a műfajban hogy sérülni fognak emberek, de hát a shownak mennie kell tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!