Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Wikipédiában az X-Faktor...

A Wikipédiában az X-Faktor miért hivatkozik a Tizenegyedik évadra?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a lap hivatkozik a Tizenegyedik évadra, pedig azt a lapot senki sem hozza létre. Aki a Tizenegyedik évad lapot szívesen létrehozná, az ki van tiltva. GhostDestroyer100-at idegesíti, ha szerkesztem a Wikipédiát.

Ha rajtam múlna, akkor nem lenne X Faktor. A Megasztárból elég volt a hat évad. Nem baj, hogy a The Voice-nak és a Rising Star-nak nem volt második évada. Tavalyelőtt (2019-ben) pont az nem tetszett, hogy csak fiúk maradtak versenyben. Elhiszem, hogy a fiúknak jó hangjuk van, jól tudnak énekelni, de én csak hallgatni szeretem a fiúkat. Mivel lányoknak is van nadrágjuk, ezért a fiúkon egyetlen látnivaló az, hogy szoktak-e borotválkozni.

2021. dec. 19. 09:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs még 11. évad, ezért törlik.
2021. dec. 19. 10:19
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Tök jól leírtad, hogy miért nem jó már az X-Faktor. Ennek az éneklésről kéne szólnia, de te se azt nézed. Én pedig azt nézném, de az énekhangot háttérbe szorítják egyéb dolgok miatt.
2021. dec. 19. 10:25
 3/13 A kérdező kommentje:
A lap már létre van hozva. Annyit elárulok, hogy a műsort csak addig fogom nézni, amíg lesznek benne lányok. Ha csak fiúk maradnak versenyben, akkor csak bekapcsolom az RTL Klub-ot, s a TV hangszórójából hallgatom, amit a fiúk énekelnek.
2021. dec. 19. 15:13
 4/13 anonim ***** válasza:
86%

Egyáltalán nem értem a gondolkodásodat.

Gondolom a Wikipédián is ilyen hülyeségeket írtál.

2021. dec. 19. 16:17
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem. Minden olyan lapot létre akartam hozni, melyre egy másik lap hivatkozik. Vannak olyan témák, melyekről nem tudok semmit, valamint olyanok is, melyekről csak egyetlen mondatot tudok írni.

Nem akartam olyan lapokat létrehozni, melyekre egyik lap sem hivatkozik. Ha szerkeszthetném a Wikipédiát, akkor minden olyan hivatkozást megszüntetnék, mely nem nevezetes témára vonatkozik.

2021. dec. 19. 16:26
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, látom, ma 13 órakor hoztad létre... De nem az a lényeg. A lényeg az, hogy a Wikipédia tényekre épülő információkból áll. Amit te létrehoztál, az egyrészt nem lehet tény, mert a 11. évadról még semmit nem tudunk, csak annyit, hogy "lesz". Te viszont egy csomó feltételezést írtál bele, emiatt nyilvánvaló, hogy törölve lesz (ismét). A törött hivatkozás azért van ott a cikkekben, hogy ne utólag kelljen 2022-ben beleszerkeszteni.
2021. dec. 19. 16:30
 7/13 A kérdező kommentje:

Amíg nincs X Faktor, addig ez a lap megfelel:

[link]

Először a zsűri fogja eldönteni, hogy ki lesz az a 12 versenyző (kategóriánként 3-3 versenyző), aki bejut az élő showba. Csak utána lehet szavazni, hogy ki essen ki.

2021. dec. 19. 17:34
 8/13 anonim ***** válasza:
De ez meg felesleges.
2021. dec. 19. 18:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok, a tag autista, már ki lett tiltva közösségi döntés alapján, de újra és újra visszajár szerkeszteni új IP-ről, mániája hogy létrehozza valami valahonnét kimásolt vagy sebtében összedobott tartalommal azokat a lapokat amik még nincsenek megírva, mert indoklása alapján 'a Wikipédia nem karácsonyfa hogy fel legyen díszítve" (valami ilyen hülyeséget ír mindig) és hogy őt zavarja ha valami link piros. Van utána takarítani való bőven, mert hiába lett kitiltva, mindig megszegi és visszajár szemetelni.
2021. dec. 21. 23:43
 10/13 A kérdező kommentje:
Most a tizenkettedik évadra hivatkozik, pedig nem lesz tizenkettedik évad.
2023. febr. 3. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!