A Wikipédiában az X-Faktor miért hivatkozik a Tizenegyedik évadra?
Ez a lap hivatkozik a Tizenegyedik évadra, pedig azt a lapot senki sem hozza létre. Aki a Tizenegyedik évad lapot szívesen létrehozná, az ki van tiltva. GhostDestroyer100-at idegesíti, ha szerkesztem a Wikipédiát.
Ha rajtam múlna, akkor nem lenne X Faktor. A Megasztárból elég volt a hat évad. Nem baj, hogy a The Voice-nak és a Rising Star-nak nem volt második évada. Tavalyelőtt (2019-ben) pont az nem tetszett, hogy csak fiúk maradtak versenyben. Elhiszem, hogy a fiúknak jó hangjuk van, jól tudnak énekelni, de én csak hallgatni szeretem a fiúkat. Mivel lányoknak is van nadrágjuk, ezért a fiúkon egyetlen látnivaló az, hogy szoktak-e borotválkozni.
Egyáltalán nem értem a gondolkodásodat.
Gondolom a Wikipédián is ilyen hülyeségeket írtál.
Nem. Minden olyan lapot létre akartam hozni, melyre egy másik lap hivatkozik. Vannak olyan témák, melyekről nem tudok semmit, valamint olyanok is, melyekről csak egyetlen mondatot tudok írni.
Nem akartam olyan lapokat létrehozni, melyekre egyik lap sem hivatkozik. Ha szerkeszthetném a Wikipédiát, akkor minden olyan hivatkozást megszüntetnék, mely nem nevezetes témára vonatkozik.
Amíg nincs X Faktor, addig ez a lap megfelel:
Először a zsűri fogja eldönteni, hogy ki lesz az a 12 versenyző (kategóriánként 3-3 versenyző), aki bejut az élő showba. Csak utána lehet szavazni, hogy ki essen ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!