Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Elképzelhető még két rendes...

Elképzelhető még két rendes X-Faktor évad után egy speciális évad az akkor már "összegyűlt" 12 győztessel?

Figyelt kérdés

2021. dec. 19. 03:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb győztes eltűnt a süllyesztőben, mert nem élt meg az éneklésből. Ezt nem mondják el. Vicces lenne, ha bevállalnák így.
2021. dec. 19. 03:48
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Pénzért bevállalnák mind, de semmi értelme nem lenne.

Nézzük kik érnek valamit: Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Danics Dóra - ők már idősebbek, a középkorúak szavazata meg mit sem ér a fiatalokkal szemben

Ricco & Claudia - ne haragudjatok, ezek pont nem tudom kik, nem néztem

Oláh Gergő, Ruszó Tibor - sokáig eljutnának a romák szavazatai miatt

Opitz Barbara, Tóth Andi - ők is valameddig eljutnának azért, mert fiatalok, trendik

De valljuk be lányok többen szavaznak, ezért a döntőben megint rapperek lennének: USNK, Alee - Főleg Alee egy ft-ot nem ér, így is elkapcsoltam szinte mindig, mikor ő ment. (Fogalmam sincs miért nyerte meg?!).

Egy ilyen évadnak tehát semmi értelme nem volna, a tehetségesebbek kiesnének a legelején, és lehetne nézni a sok ripacsot. Biztos oda se kapcsolnék.

Inkább adjanak új évadot új emberekkel, hadd szórakozzak a válogatókon. Az élő show-t már úgy sincs miért nézni, mert nem a tehetség számít már ebben a műsorban.

2021. dec. 19. 04:26
 3/5 molnarmarcell21 ***** válasza:
88%

Gálaműsor jelleggel jó lenne, de versenyeztetésként nem működne, hiszen mindenkinek van már egy kialakult rajongótábora.

De még a gálaműsor sem jönne össze valószínűleg, mert sokan nem érnének rá, nem fizetne eleget, nem lenne kedvük hozzá... stb.

2021. dec. 19. 05:55
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Most oszinten milyen tarsadalmi reteg nezi meg mindig ezt a fost?
2021. dec. 19. 07:30
 5/5 anonim ***** válasza:
56%
Kb ott feladtam hogy nem takács nickolas nyerte meg .azóta csak süllyed a szinvonal tele van feketével még a mentorok közé is besuvasztjak őket középszerű énekesek bundával nyernek .fujj
2021. dec. 19. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!