Szerintetek is vicces h alee nyeete az x-et?
Figyelt kérdés
Itt hany evesek szavaznak? 10? Hol van ez a gyerek kamillahoz vagy paulinahoz kepest? Kb hadrrni tud es ennyi. Se hangja, se ritmuserzeke, se mozgasa, semmi. Szegyen.2021. dec. 18. 23:29
11/12 anonim válasza:
Kamillának kellett volna nyernie. Paulina műmájerkedése taszított, ezért Kami kiesése után Aleera szavaztam.
12/12 anonim válasza:
Tudod mindenki más és mindenkinek más a stílusa. Egyébként az, hogy valaki megnyer valamit az miért vicces? Különben is Alee-nak szüksége volt arra pénzre amit kapott. Viszont én a helyedben nem tennék fel ilyen kérdést, mert azért látszik, hogy az a 66% százalék aki rá szavazott az nem 10 éves, mivel szerintem nem igen nézik 10 évesek az x faktort.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!