A kérdező szavazást indított:
Alee
Kamilla
Paulina
17 szavazat
1/6 anonim válasza:
Kamilla a kedvenc, de fölöslegesen szurkolnék, mert úgyis a piperkőc "hatalmas tehetség" csóringer Alee gyerekkel nyeretik meg ezt a műsort, ezt már az elejétől lehet tudni. Ha nem így lesz persze, annak nagyon örülnék.
2/6 anonim válasza:
Mind a hárman egyformán megérdemelnék szerintem.
4/6 anonim válasza:
Nem néztem eddig az X faktrot de én paulinanak szurkolok. De igazab lehet kamilla jobb mert sokan dicserik de még nem hallottam őt. Abban biztos vagyok hogy alee fog nyerni pedig nagyon nem erdemelne meg. Ez nem arrkl szol hogy miylen korulmenyek kozott nott fel hanem a tehetsege
5/6 A kérdező kommentje:
Na most meglepődtem. Én is Kamillát tartom a legjobbnak, persze Paulina sem rossz. Aleenak igaz hogy vannak felkapott zenéi de élőben szinte egyiket se tudta jól előadni. Pl a múltheti Manuellel közös dalát
2021. dec. 18. 17:57
6/6 anonim válasza:
Paulinának és Alee-nak szurkoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!