Mit gondoltok jövő héten Kamilla saját dallal érkezik a Xfaktor 10. évad döntőjében?
Figyelt kérdés
Szép estét kívánok mindenkinek, Xfaktor nézőknek meg pláne! :)
Ti mit gondoltok jövő héten Kamilla saját dallal érkezik a döntőben? Idáig Paulina és ALEE is saját dallal szárnyal az évadban..
Szerény véleményem szerint, én jobban szeretem a saját dallokat/zenéket az Xfaktorban ti hogy vagytok vele?
2021. dec. 11. 23:20
1/4 anonim válasza:
Neked is szép estét!:)
Én is jobban szeretem a saját dalokat, Alee és Paulina számait is imádom. Reméljük hallhatunk mostmár Kamillától is saját dalt, ez majd kiderül jövőhéten, de én is örülnék neki.^^
2/4 anonim válasza:
Én miatta inkább nézni se fogom, mert a szomorú siratós éneke alatt kedvem támad kibszni a tv-t a 4.-ről.
Vidám zenéket nem ismer???
3/4 A kérdező kommentje:
Üdvözlettem, ez a mentortol is függ milyen zenét add neki :D
De ő tényleg bármit el tud énekelni.
2021. dec. 13. 16:59
4/4 anonim válasza:
Második: tisztában vagy vele, hogy nem a versenyzők választják ki mit énekelnek? Nézd meg Kamilla tiktok oldalát, totál nem ez a stílus, nem is értem miért húzták ezt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!