Titeket nem idegesít Zé a konyhafőnökben?
Figyelt kérdés
A műsor vezetése lenne a dolga, és semmi tapasztalattal szívatja a michelin csillagos séfeket. Nekem nagyon idegesítő a személyisége, a főzésben sincs semmi tapasztalata, a séfekhez képest.2021. dec. 10. 21:16
2/6 anonim válasza:
Kellett oda egy műsorvezető aki poénkodik is. Neki van konyhás tapasztalata. Oké nem veri kenterbe a 2 séfet, de nincs elveszve és a 2 séf is ad a szavára, meg tényleg ő is sok hasznos dolgot tud.
Egy ilyen alak nélkül viszont annyi lenne, hogy megfőzik a kaját, kóstolják, vélemény, szavazás és kész. Teljesen száraz és unalmas lenne a műsör. Kell azért egy ilyen nagyszájú alak is oda, aki nem veszi az egészet véresen komolyan és jól tud beszélni. Tényleg ha ő nem lenne ott biztos nem néztem volna 1 epizódnál többet.
Majd egyszer nézd meg, hogy igazából semmi műsor jellege nem lenne nélküle, pl a 2 séf biztos nem szivatná egymást a teleport dobozzal sem.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát ebben is van valami igen, kell a nézettség, meg poén a műsorba. Mondjuk az amerikai verzióba, a Mastershef-ben vagy akár a pokol konyhájában nincs ilyen, csak a szakma, szigor és nem is hiányzik szerintem ilyen figura mint a Zé. Ott is vannak balhék rendesen, és ugyanúgy nagy nézettsége van.
2021. dec. 10. 21:41
4/6 anonim válasza:
Én Jencit utálom. Pökhendi kis törpe,hatalmas arccal. Ákos sokkal emberibb, Zé meg bolondos,de szerintem jól áll neki. És jók a receptjei,sokat megcsináltam már ( streetkitchen).
5/6 anonim válasza:
Szerintem Zé a legfontosabb szereplő ebben a műsorban, és mondhatni köré építik a műsort. Nagyon sokrétű, poénos, de tud komoly lenni, és szigorú is. Ő is benne van a zsűriben, közben a műsorvezetés, és a hangulat javítása is az ő feladata. Mondhatni a hátán viszi az egész műsort, és nézhetetlen lenne nélküle. Ja és ne felejtsük el azt, hogy ami amerikában, angliában nézett, az magyarországon nem biztos, hogy az lenne. Meg a semmi tapasztalatot ne használj egy olyan valakire, aki régóta gasztroblogger, kedvtelésből főz, és mindent önszorgalomból tanult meg. A műsorban is bizonyította már, hogy jól tud főzni, és otthon van a gasztronómiában.
6/6 anonim válasza:
No meg 6 szakácskönyve jelent meg eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!