Hogy meri a zsűri brigád azt mondani a Harmonies-ra, hogy nem voltak jók? Ők a legjobbak! Szerintetek is?
Jajj én most olyan mérges vagyok, hogy kiesett a Harmonies. Csobot aztán nagy mentor, pocsék dalokat választott. De akkor is jók voltak, bárki bármit mond. :( Ők és Kamilla kellett volna a döntőben legyenek. :((
Ha szerinted Paulina a jó, akkor hallgasd csak... Ez hatalmas nagy nulla volt, de már megszoktuk tőle. Az összes élő showban 0 volt. Nem is értem hogy jut tovább újra és újra. Kegyetlen rossz.
Én nem is nézem már tovább ezt a hulladék műsort. :(( Hát hogy lehetett azt a 3 csodaszép, tehetséges lányt hazaküldeni? Ilyen Alee marad bent helyettük, aki egy fityinget nem ér... Mekkora sz*r műsor.
Remélem dolgoznak még csapatként a The Harmonies és hallunk róluk. Bárcsak kiadnának pár közös dalt is. Én simán megvenném a lemezüket, a koncertjükre is mennék! HARMONIES!!! ♥♥♥ Legnagyobbak. ♥ Nekem ők voltak az X-Faktor. ♥♥♥♥♥
Elhiszem, hogy nagyon szereted őket, de ne legyél emiatt elvakult. Be kell látni, hogy ma nem voltak jók, a második produkciójuk például tényleg elég hamis volt. Ami nem csak az ő hibájuk, nem volt jó a dalválasztás és azért is sikerült így. Ezért estek most ki.
Biztos nem fognak most emiatt feloszlani, szóval emiatt nem kell aggódnod.
De emiatt ne legyetek már szomorúak!
Ez csak egy tehetségkutató, sokan kiesnek, a végén úgyis csak egy valaki nyer! Azért mert a kedvenced kiesett, még simán nézhetnéd. És ettől még ugyanúgy lesznek zenéi/zenéik, el lehet menni koncertre meg stb. Nem kell emiatt lecsüggedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!