Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki(k) fog(nak) kiesni holnap...

Ki(k) fog(nak) kiesni holnap szerintetek az X-Faktorban?

Figyelt kérdés

2021. dec. 3. 17:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#7 megbeszéltük 😊
2021. dec. 4. 16:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez az Alee kegyetlen rossz volt most is.

Ezt rossz volt hallgatni.

Leverem a TV-t ha ezzel tovább fog jutni.

2021. dec. 4. 20:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
#12, marha szar hangja van. Es mintha nem is élne.
2021. dec. 4. 20:27
 14/18 anonim ***** válasza:
43%
Harmonies-ra 5 telefonról szavaztam Igennel. Lassan elkezdek gyártani több profilt is. Kamu lesz ha ők esnek ki.
2021. dec. 4. 20:30
 15/18 anonim ***** válasza:
39%
Már 30 profilt gyártottam a reklám alatt, és szavaztam Igen-t Kamilla és Harmonies-ra. A többire pedig nem-et. Kamu lesz ha Harmonies esik ki. Ha kell 100 profilt regisztrálok még. HARMONIES HAJRÁ! ♥
2021. dec. 4. 20:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Legalább 10 kilót nyertem :P
2021. dec. 4. 22:22
 17/18 anonim ***** válasza:
79%

"5. The Harmonies"

Micsoda??? Ti kiszavaznátok azt a 3 bűbájos, csodálatos bombanőt? Ők a legjobbak az idei X-Faktorban, csak miattuk nézem. Mégis kire szavaztok akkor? Kamillán kívül mindenki más hamis és béna. HARMONIES ti vagytok a legjobbak! ♥ Nekik ott a helyük a széken és a jövőheti élő showban, aztán a döntőben is!!! ♥

2021. dec. 4. 22:27
 18/18 anonim ***** válasza:
39%

Jajj én most olyan mérges vagyok, hogy kiesett a Harmonies. Csobot aztán nagy mentor, pocsék dalokat választott. De akkor is jók voltak, bárki bármit mond. :( Ők és Kamilla kellett volna a döntőben legyenek. :((

Ha szerinted Paulina a jó, akkor hallgasd csak... Ez hatalmas nagy nulla volt, de már megszoktuk tőle. Az összes élő showban 0 volt. Nem is értem hogy jut tovább újra és újra. Kegyetlen rossz.

Én nem is nézem már tovább ezt a hulladék műsort. :(( Hát hogy lehetett azt a 3 csodaszép, tehetséges lányt hazaküldeni? Ilyen Alee marad bent helyettük, aki egy fityinget nem ér... Mekkora sz*r műsor.

Remélem dolgoznak még csapatként a The Harmonies és hallunk róluk. Bárcsak kiadnának pár közös dalt is. Én simán megvenném a lemezüket, a koncertjükre is mennék! HARMONIES!!! ♥♥♥ Legnagyobbak. ♥ Nekem ők voltak az X-Faktor. ♥♥♥♥♥

2021. dec. 4. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!