Mi ennek a sorozatnak a neve?
Figyelt kérdés
A 2000-es évek közepe-vége körül ment a cartoon networkön (élőszereplős,nem animációs). Egy nő+ pár tini nyomozott benne, talán az egyik srác rokona volt a nőnek. Próbáltam keresni a műsorlistákban de nem találtam mi lehetett ez..2021. dec. 1. 21:44
1/4 anonim válasza:
Itt egy link, hátha megtalálod... :,D
2/4 anonim válasza:
Szerintem a Sarah Jane kalandjai.
3/4 A kérdező kommentje:
#2 tényleg ez az,köszönöm!:)
2021. dec. 2. 08:02
4/4 anonim válasza:
Ugyan kb. egy éves kérdés, de azért leírom, hátha érdekel még valakit, hogy amúgy az említett sorozat a legrégebb óta műsoron lévő (egyébként brit) sci-fi sorozatnak a Doctor Who-nak a spin-offja, akinek ez új infó és anno a Sarah Jane bejött érdemes arra is ránéznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!