kicsit ilyen 80-as évekbeli rajzfilm stílusú, de gondolom, pont ez az imázs van kitalálva nekik
2021. dec. 1. 17:10
2/10 anonim válasza:
Tök mindegy mi van rajtuk, bármiben jól néz ki ez a 3 bombanő. Imádom őket!
2021. dec. 1. 17:15
3/10 anonim válasza:
Nekem nagyon nem jött be. Emlékszem már ahogy megláttam őket megjegyeztem, hogy mennyire rosszak ezek a ruhák..
2021. dec. 1. 17:24
4/10 anonim válasza:
Szerintem illett a produkcióhoz. Ezt nem most viselték, hanem 2 hete. Akkor egy retró Whitney Houston dalt adtak elő (vagyis az is volt benne), amihez passzolt a ruha. Szerintem remek munkát végeznek a kellékesek, a sminkesek, ruhatervezők is. Ha egyet ki kéne emelnem, ami nem tetszett, az Mardoll 1. fellépésén a ruhája, főleg a haja, az borzalmas volt. Bár az is sugallt talán valamit, hogy ő mennyire "őrült", azért kellett úgy felöltöztetni.
2021. dec. 1. 17:27
5/10 anonim válasza:
ajj, meg akartam nézni a klipet, amit véletlen beraktál, de javította a modi :D ez volt a Whitney Houston-dal?
5. Neem, ez egy másik videó volt, de szerencsére kijavították a modik, már kezdtem kínosan érezni magam, hogy hogy lehetek ilyen szerencsétlen, hogy rossz linket rakok be :D
6. Jaja, nekem az a produkciójuk tetszett a legjobban eddig egyébként :)
2021. dec. 1. 17:40
8/10 anonim válasza:
Na jó, én a név meg a kép alapján totál azt hittem, egy koreai lányegyüttes :D
2021. dec. 1. 17:46
9/10 anonim válasza:
Nem, a nevet külföldi X-Faktorokból koppintották, vagy sugallták nekik, hogy az legyen.
Volt ausztrál Harmonies és amerikai Fifth Harmony is, akik szintén solo énekesként indultak és összeraktak a táborban. Nagyon népszerűek lettek anno, 2 milliárd fölött járnak YouTube-on a megtekintéseik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!