Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy tetszett nektek a The...

Hogy tetszett nektek a The Harmonies lányok ruhája? (Kép)

Figyelt kérdés

Erre gondolok:

[link]

Tetszik?

2021. dec. 1. 16:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
kicsit ilyen 80-as évekbeli rajzfilm stílusú, de gondolom, pont ez az imázs van kitalálva nekik
2021. dec. 1. 17:10
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Tök mindegy mi van rajtuk, bármiben jól néz ki ez a 3 bombanő. Imádom őket!
2021. dec. 1. 17:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon nem jött be. Emlékszem már ahogy megláttam őket megjegyeztem, hogy mennyire rosszak ezek a ruhák..
2021. dec. 1. 17:24
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem illett a produkcióhoz. Ezt nem most viselték, hanem 2 hete. Akkor egy retró Whitney Houston dalt adtak elő (vagyis az is volt benne), amihez passzolt a ruha. Szerintem remek munkát végeznek a kellékesek, a sminkesek, ruhatervezők is. Ha egyet ki kéne emelnem, ami nem tetszett, az Mardoll 1. fellépésén a ruhája, főleg a haja, az borzalmas volt. Bár az is sugallt talán valamit, hogy ő mennyire "őrült", azért kellett úgy felöltöztetni.
2021. dec. 1. 17:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
ajj, meg akartam nézni a klipet, amit véletlen beraktál, de javította a modi :D ez volt a Whitney Houston-dal?
2021. dec. 1. 17:31
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

[link]

Ezt adták elő az első élő showban

2021. dec. 1. 17:33
 7/10 A kérdező kommentje:

5. Neem, ez egy másik videó volt, de szerencsére kijavították a modik, már kezdtem kínosan érezni magam, hogy hogy lehetek ilyen szerencsétlen, hogy rossz linket rakok be :D

6. Jaja, nekem az a produkciójuk tetszett a legjobban eddig egyébként :)

2021. dec. 1. 17:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, én a név meg a kép alapján totál azt hittem, egy koreai lányegyüttes :D
2021. dec. 1. 17:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a nevet külföldi X-Faktorokból koppintották, vagy sugallták nekik, hogy az legyen.

Volt ausztrál Harmonies és amerikai Fifth Harmony is, akik szintén solo énekesként indultak és összeraktak a táborban. Nagyon népszerűek lettek anno, 2 milliárd fölött járnak YouTube-on a megtekintéseik.

Ez az ausztrál:

https://www.youtube.com/watch?v=13HExtkU06A

A Crazy-t pedig ők is előadták:

[link]

Szerintem az ő verziójuk sokkal jobban sikerült. Mármint a magyar lányoké. ♥ Jobb a hangjuk és jobban passzol egymáshoz.

2021. dec. 1. 17:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik ruhajuk tetszett
2021. dec. 8. 17:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!