Beneveznétek bármilyen vetélkedőbe, kvízműsorba?
Én a Pókerarcban kipróbáltam volna magam. :D Azt a műsort nagyon szerettem, nem csak a tudás számított, hanem az is, hogy mennyire tudták megtéveszteni az ellenfeleket. Szerintem nekem az menne egy darabig. :D
Éneklés/tánc biztos nem menne, ügyességi az volt az 1 perc és nyersz, amit még szívesen kipróbálnék. Bár ott volt közönség is, úgy meg nem biztos tudnék koncentrálni az amúgy is stresszes feladatokra, hogy sokan néznek. De kipróbálnám.
A Legyen ön is milliomos és a Maradj Talpon már felülmúlná a tudásomat szerintem, csak leégetném azokban magam. Az 1 a 100 ellenben viszont beültem volna a 100 közé szerencsét próbálni, és a 24 bőröndös játékba is.
Ha szép lennék meg fiatal akkor az Éden Hotelt is kipróbálnám a stratégiai játékok és taktikázás miatt, de különösen csak a 3. utolsó évad tetszett, abban ment nagyban a taktika.
ValóVilág szerű műsorba már nem, az a legalja mostanában. Az Alekoszék csapatában ellettem volna még, de nincs bennem semmi érdekes, amiért beválogattak volna.
A Survivort nézni jó, de nem próbálnám ki. Bár szoktam sportolni, de szerintem nem tudnám teljesíteni azokat az erőnlétet követelő feladatokat.
Főzőverseny, maradj talpon, legyen ön is milliomos
Ezek érdekelnének
Legyen Ön is milliomos!
Szerencsekerék
A Széf
A Bank
A Piramis
Ezekben mind kipróbáltam volna magam, viszont az utóbbi 3 ugyebár páros játék, arra meg nem igazán akart eljönni velem senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!