Ki volt a legjobb női mentor a magyar X-Faktorban? Illetve ti melyik hazai énekesnőt látnátok szívesen mentorként?
Keresztes Ildikó 👉🏻 profi, de öreg.
Tóth Gabi 👉🏻 borzalmas, harsány, látszott, hogy nem vette komolyan a munkát és nehéz vele együtt dolgozni.
Radics Gigi 👉🏻 Flegma, roma (ami pl. nekem nem szimpatikus, de ez alapján nem ítélkezem), nem karizmatikus, kedves jellem nem szimpatikus a néző számára.
Dallos Bogi 👉🏻 kicsit ilyen out-of-blue karakter, nem igazán volt az X-faktor előtt a mainstream része és emiatt furcsa lehetett a személye először sok embernek. Esztétikailag a legszebb mentor eddig szerintem, fiatal és kedves, jól fejezi ki magát. Ami ellene szól az a tapasztalatlansága.
Csobot Adél 👉🏻 Csinos és X-faktoros veterán. Hátránya, hogy különleges a személyisége emiatt sok ember számára nem szimpatikus, én speciel szeretem a stílusát.
Ha választanom kell akkor Bogi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!