Kik estek ki az X-faktorból és kik jutottak tovább?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudtam megnézni.😓 Na jó nem is akartam időt fordítani rá, de azért érdekel kik jutottak tovább.2021. nov. 21. 12:05
1/4 anonim válasza:
Imi Pláza, Beneath my skin, Palace, Tóth Roland kiestek, a többiek továbbjutottak.
2/4 anonim válasza:
Kiesett Imi pláza, Roland, Beneath my Skin, The palace.
A többiek jutottak tovább.
3/4 anonim válasza:
Kiesett Imi Pláza, Beneath my skin, Palace, Tóth Roland
De amúgy miért nem akartál időt fordítani rá? Nem te vagy az (a felhasználó neved alapján) aki mindig ír ki kérdéseket, és folyton nézi az X-Faktort? Akkor most mi történt? :D
4/4 A kérdező kommentje:
Hát 3-as.
Túl sokat beszéltek mellé ezért inkább hagytam, hogy majd vissza nézem, de amikor megláttam a 3 órát (annyi ideig tartott) megrettentem picit.😅😑🙃
2021. nov. 21. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!