Csak én gondolom azt, hogy az X-Faktor jubileumi, tizedik évada szakmaiatlan?
Nem csak te. De valóban ez már nem a szakmainasságról szól. Hanem inkább egy valóságshow. A műsor 80%-a a válogatók. Főleg azt mutatják ha valami botrány van, veszekedik valamelyik jelentkező a zsűrivel, vagy a mentorok egymással veszekednek, vitáznak. Ez a műsor. Aztán az élő showkon megy a szanálás, lezavarják 3-4 adásból, mert a műsor készítőinek ez már kevésbé lényeges.
Pedig pont fordítva kellene! Inkább a jó produkciókra kellene helyezni a hangsúlyt, nem az előre megrendezett vitákra. Én eddig minden évad minden adását néztem és szerettem is ezt a műsort, nem értettem egyet a fikázókkal. De valóban be kell látnom, hogy így nekem is egyre kevésbé tetszik.
6 mióta előny ha roma vagy? Azért a russzo Tibi nem hiába nyerte meg meg a Gergő sem! Na a Gergő főleg nem!
Valamint nem hinném hogy szakmaiatlan hiszen a 2 legtehetségesebb bent van azaz paulina és alee…
Az hogy a többi bent van vagy sem az lényegtelen mert úgy sem fognak betörni mert nem elég jók…
Igen tegnap megmuattta hogy tud! Viszont előtte rossz volt!
Valamint az a kettő is ős tehetség
Amit kiemelnék
Paulina: jó egyedi dalokat tud írni! Nagyon egyedi stilusban és jazz stilusban énekel! Mostanában sokat hibázik tény
Alee: nagyon jól rapper, viszont kezd unalmas lenni!
Kamilla: erős és jó hangja van! Hangilag ő a legjobb (paulina pedig technikában) ő neki sokkal többet kell tanulnia mert nagyon kezdő ez meglátszik rajta
A paulina meg mintha lámpa lázas lenne…!
Alee-nak ki kell lépnie a komfort zonajabol és nem az ő zenéjét nyomni pl eminem! Ő nála is meglátszik higy nincs tapasztalat és hogy tanulnia kell még nagyon sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!