Az RTL megint megbundázta a szavazást?
Figyelt kérdés
Szinte senki nem tudott szavazni az RTL 24 applikáción, és én a lányokra akartam. Jó hogy elcsalták ezt is!2021. nov. 20. 22:36
3/20 anonim válasza:
Biztos tudták, hogy te a Harmonies-ra akarsz szavazni, ezért nem engedtek, persze.
5/20 A kérdező kommentje:
Én se. :D
Jó hogy Mardoll állt fel, de senki nem tud szavazni, akkor mi alapján döntik el? Nagy kamu az egész! Grat RTL!
2021. nov. 20. 23:12
6/20 anonim válasza:
Az első szavazásnál én sem tudtam, pedig a lányokra akartam szavazni. A szavazást ugyan beadta, de a The Harmonies helyett "Szék 1" volt ott. Most a második szavazásnál nekem sikerült szavazni Marcira, bár elég sokáig gondolkodott, mire elfogadta.
7/20 anonim válasza:
Most sikerült szavaznom, először nem is próbáltam, másodszor én voltam lassú.
8/20 anonim válasza:
Nekem eddig mind sikerült. Nem az RTL bundázik csak értelmes telefon és net kell hozzá.
9/20 A kérdező kommentje:
Nekem harmadszorra sikerült csak. "Értelmes telefonom" van, köszönjük, családból 3-an nem tudtunk szavazni egyikünk telefonjáról sem. Forgott a karika és semmi. Facebookon is többszázan írják, hogy nem tudtak. Nem nálunk volt a gond.
Nem gyanusítok senkit egyébként, de lehet hogy csak a Harmonies-ra szavazni akarók nem tudtak. Hatalmas kamu volt.
2021. nov. 20. 23:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!